2777
2789

دوستان اگر هستید اعلام کنید تا مطالبی ک فکر میکنم ب درد خیلی ها بخوره رو بذارم  تاپیک رو ب دوستانتون معرفی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان .قصدم از این تاپیک کمک ب دوستانی هست ک در حال اقدامن امیدوارم مفید واقع بشه و تاپیک رو ب عزیزانی ک لازم دارن هم معرفی کنید.طولانیه حوصله کنید بخونید . .
خب من چندین ساله ک تنبلی تخمدان دارم چند وقتی ی بار میرفتم سونو اکثر دکترا هم میگفتن جلوگیری نکن وقتی ازدواج کردی احتمال ناباروری هست .کم کاری تیرویید هم داشتم و پرولاکتینم در نوسان بود و ی فیبروم ۳ سانتی و زخم دهانه رحم هم داشتم .
وقتی ازدواج کردم ب حرف دکتر گوش ندادم و با روش طبیعی جلوگیری کردم .بعد از روش طبیعی ۸ ماه هم قرص روکین خوردم .
خلاصه اینکه تصمیم ب بارداری گرفتم.تصمیم گرفتم ی رژیم غذایی بگیرم بعد اقدام کنم و این کار و کردم .
یک ماه قبل اقدام پودر جنسینگ قرمز و با هل و زنجبیل و میخک مخلوط کردم و قاطی یک کیلو عسل کردم صب ب صب خودم و همسرم ی قاشق میخوردیم .همچنین روزی ۷ عدد بادام درختی ۴ عدد گردم ۸ عدد پسته ۳ تا انجی  و دوتا خرما هم مصرف کردم .ولی هیچ چیو تو غذاهامون حذف نکردیم مث دوغ و ماست و شیر و ...ک پای ثابت سفرمون بود .
علاوه بر این ها یک ماه قبل اقدام شروع کردم ب خوردن مکمل فرتیلید ک مخصوص خانم هاست و همسرم مکمل اکتی من ک مخصوص اقایونه 

الان بقیشم میذارم

وقتی پریود شدم دیگه خوردن روکین و قط کردم ولی همچنان جلوگیری میکردم تا روز ۱۴ پریود ک اقدام کردم رو روز ۱۵ هم اقدام کردم .همین دوبار .بعدش دوباره جلوگیری کردم همون ماهم باردار شدم.
پوزیشن اقدام عمیق و تخلیه  نزدیک ب دهانه رحم بود .بعد از اقدام نیم ساعت پاهامو بالا گرفتم(هیچ مدرک علمی وجود نداره ک پاهارو بالا بگیری شانس بیشتری داری ولی ب هر حال من گرفتم)
  ۸ روز بعدشم بی بی چکام مثبت میشدن

و این نکته رو هم بگم ک قبل از اقدام دوباره ازمایش تیرویید دادم و قرصشو استفاده کردم برا زخمم رفتم دکتر ک دکتر گفت زخم مهم نیست و جلوی بارداری و نمیگیره بعدا فریزش میکنی .چکاب کلی خون هم دادم .اگر شما هم در حال اقدامید حتما از تیرویید غلظت خون و عفونت خودتون رو چک کنید