2777
2789

از صبری که کردید و نتیجه گرفتید بگید و معجزه هوایی که دیدید ✨✨

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

صبوری خاصی نکردم

همیشه کولی بودم🤣🤣🤣🤣

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

اوایل عقد با همسرم وضعمون معمولی بود 

افسردگی داشتم تقریبا الان حالم خوبه 

همسرم کمکم کرد راهمو پیدا کردم و کار برای خودم شروع کردم و الان خداروشکر وضع زندگیمون خوبه 

خیلی آدم بی صبری بودم ، جسور نبودم و دل نازک بودم 

ولی ساختم خودمو جنگیدم ولی صبر کردم و صبوری رو یاد گرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوایل عقد با همسرم وضعمون معمولی بود  افسردگی داشتم تقریبا الان حالم خوبه  همسرم کمکم کر ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر🤲❤️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

واسه اخلاقای تند و سخت گیری های شوهرم صبر کردم حالا همونی شده که میخوام کلا از این رو به اون رو شده ...

خداروشکر ✨🤲❤️