2777
2789

این جفتش حاله داره مبارکه دختر گل

وا دل منم دعا کن خدا بهم رو کنه😔

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفتش نداره یکیش داره شما بچه میخوای؟

نه عزیزم دوتاش داره.مبارررکه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

جفتش نداره یکیش داره شما بچه میخوای؟

چرا هر دوتاش داره دقت کن کمرنگه

آره بچه که میخوام

ولی حال دل الانم واس چیز دیگه ای بده😭

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
چرا هر دوتاش داره دقت کن کمرنگه آره بچه که میخوام ولی حال دل الانم واس چیز دیگه ای بده😭

عزیز دلم انشاا… خدا هم بهت نی نی میده هم موردی که حالتو بد کرده به بهترین شکل حل بشه

پسرم اومدی شدی همه دنیام
خوشحال باشم؟ مرسی از تبریکت

اره گلم. منم دعاکن باغی داریم فروش بره زود.مشکلاتم یکم حل بشه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اره گلم. منم دعاکن باغی داریم فروش بره زود.مشکلاتم یکم حل بشه

انشاا… فروش میره مشکلاتتم حل میشه عزیزم شما هم دعا کن اگه واقعا مثبته من از پسش بر بیام با یه بچه کوچیک خیلی شیطون

پسرم اومدی شدی همه دنیام
عزیز دلم انشاا… خدا هم بهت نی نی میده هم موردی که حالتو بد کرده به بهترین شکل حل بشه

انشالله خدا از دهنت بشنوه😔😭

انشالله خدا از دهنت بشنوه😔😭

به خدا منم شش سال بدترین روزای عمرم بود الان دو ساله اینقدز همه چی بر وفق مراد شده زندگی بالا پایین داره برای همه میگذره روزای بد 

پسرم اومدی شدی همه دنیام
انشاا… فروش میره مشکلاتتم حل میشه عزیزم شما هم دعا کن اگه واقعا مثبته من از پسش بر بیام با یه بچه کو ...

اخی عزیزم خداحفظشون کنه واست. منم بچه دوم میخام ولی بی پولیم یکم. اکه باغمون فروش بره شوهرم زاضی میشه. پسرم تنهاس همش میگه داداش بیارین.  اجی دعا کن. فروش بره زودتر.