2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی مبارکش باشه ما هم لباس نو گرفتیم وون شلوار فرمش رو پاره کرده بود ،دیگه یه روپوش شلوار خرید ...

برا اینا عوض شده ولی مدیر گفته اگه لباس پارسالیا اندازتونه بپوشین برا کیان فیت تنشه واذیتش میکنه نوی نو هست گفتم یا اون لابه لا بپوشه یا بدم به مدیر بده به کسی. مبارکش باشه😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام شاداب خوبی؟ الان دیگه نیازی نیست تلاش کنی که دو طرف رو ترمیم کنی بسپار به زمان و خودت رو سرزنش ...

سلام عزیزم توخوبی؟

منکه چشم اب نمیخوره ولی باز صبرمیکنم مدت کوتاهی

رابطه رو میگه وقتی استرس داشته باشم مشکل مالی داشته باشم میلم کمه خیلی فشار روشه حق هم داره ولی منم حق دارم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام عزیزم توخوبی؟منکه چشم اب نمیخوره ولی باز صبرمیکنم مدت کوتاهیرابطه رو میگه وقتی استرس داشته باشم ...

سلام عزیزم خوبم شکر.بهتری؟

ببین درسته تاثیر میذاره نمیشه منکرش شد ولی دیگه خودت میتونی متوجه شی طبعش کلا سرد هست یا بخاطر شرایط اینطوره... طبع سرد خیلی سخته اصلا ساده نگذر این مدت که فرصت میدی قشنگ سبک سنگین کن...

تو برا استخدامی نخوندی؟یادمه میخواستی بخونی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام دختر شاداب جان خوبی ؟عزیرم چه شرایط سختی ،شرطبندیش به کنار یک اشتباه بود و قابل بخشش(چقدر پول ت ...

سلام عزیزم فداتشم توخوبی؟

فککنم ۱۷تومن اینا باخت داده

عزیزم چه صداقتی،بعد یکسال و خورده تازه گفت

این همه دروغ وقسم الکی بوده منم هربار باورنمیکردم ولی نمیتونسمم اثبات کنم

ازاین لحاظ پشیمونم گفتم که مادرشوهرم احساسیه باخواهراش زیاددردودل میکنه خیلی حرف نگهدار نیس میترسم 

ولز پدرشوهرم منطقی تره اصلا هدفم ازاول این بود به پدرش بگم نمیدونم چیشد به مادرش گفتم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام دختر شاداب جان خوبی ؟عزیرم چه شرایط سختی ،شرطبندیش به کنار یک اشتباه بود و قابل بخشش(چقدر پول ت ...

من ۰ون ازمادرشوهرم خاستم بروی پسرش نیاره بهش گفتم.شبش باهاش بگوبخند میکرد مهربانی میکرد.بعدش که من ازدهنم دروامد گفتم بمامانت گفتم.گفتم حالا پیش خودش میگه پس چرا مادرم بامن مهربونی کرد پس کارم خیلی زشت نبوده و روش بیشتر باز میشه.

براهمین دوباره بجورایی جمعش کردم گفتم همچیو بمادرت نگفتم گفتم میخاستم ببینم عکسالعملت چی بود

فدای سرت ...جنایت که نکردی ...با مادرشوهرت حرف زدی .تو دختر رازداری هستی ،معلومه خیلی بهت فشار اومد ...

اره سحرجون خیلی فشارروم بود واقعا دیگه نمیکشم این سبک زندگیو.

دلم میخاد منو بفهمن.من خیلی پشت شوهرم بودم رازدارش بودم ولی الان میفهمم اشتباه کردم.کاش سرهمون طلاها سلیطه بازی درمیوردم خانوادشو درجریان میذاشتم ازاینکه انقد خودمو ادم خوبه نشون دادم سکوت کردم حالم بهم میخوره از شخصیتی که خودمو نادیده گرفتم برایکی دگه

ازکارشوهرم خیلی ناراحتم از چشم افتاده.ازایندم میترسم شوهرم۳۰سالشه هنوز خودشو جمع نکرده.

من همیشه بدم میومدخانواده ها درجریان اختلافات زنوشوهرا باخبرباشن.احساس میکنم اون دیدمنفی ودخالتا همیشه هست.

ازاین ناراحتم که بامادرشوهرم دردودل کردم چون هرسری قراره سوال کنه که پسرم خوبشده؟بازاون کارو تکرارمیکنه؟یانمیدونم نتونه رازمو نگه داره.

الانم باز بشوهرم گفتم همه چیو بمادرت نگفتم کلیت گفتم که عکس العملتو ببینم چون ترسیدم بدتر روش باز شه

سحرجون بنظرت این زندگیو چجوری میشه باز درست کرد؟

سلام پاییزجون .خوش اومدی چقدر جات اینجا خالی بود.🌹🌹🌹🌹🌹خبر داری ترانه مامان شده ....😍😍😍

وای ترانه جون تبریک میگم چه خبرخوبی

ان شاءلله پاقدمش خیرباشه براتون عزیزم

تو چه بدی کردی ..؟؟؟ چرا احساس گناه میکنی ؟؟معلومه که همسرت اشتباه کرده و حالا داره تاوان میده ...من ...

من این چندسال زندگی نکردم شدم افسرده داغون

بشوهرم گفتم تو تاوان کارتو دادی من ولی چرا باید پابه پای اذیت بشم وقتی اولویتت نیستم وقتی بهم ارزش نمیذاری

مک اگه بمونمم از خودم متنفرمیشم 

مگه قراره چنبار زندگی کنم دلم میخاد لذت ببرم

تاکی باید اینچیزارو تحمل کنم

شوهرم میگه حق داری میدونم اشتباه کردم ولی خیلی بلدش میکنی هرسری میگی جدامیشم من ترس ازدست دادنت بهت نمیگفتم

گفتم چون ازت ناامیدشدم دیدم پاگذاشتی رو اولویتام منو نادیده گرفتی

تو چراباید کاراشتباهو بکنی که بعدشم از گفتنش بترسی

بچه ها باز حامد و اذیت هاش 

بچه ها خواهرم قراره جشن نوزادی برای دخترش در تالار بگیره 

از قرار ما یک دوست خانوادگی داریم که زن خوبی نیست متاهل هست و دوست پسر داره از اون پلنگ های اینستا ،هم خودش متاهل هم با مرد متاهل به سفر رفته و خلاصه کلی حرف پشت سرش هست و خودش هم اعتراف کرده 

الان میگه اونا رو دعوت کنه ما نمیریم ،اون ج ن ده نباید دعوت شه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سلام عزیزم خوبم شکر.بهتری؟ببین درسته تاثیر میذاره نمیشه منکرش شد ولی دیگه خودت میتونی متوجه شی طبعش ...

سلام پاییزجون  شکر بهترم

حقیقتش نمیتونم تشخیص بدم نمیدونم  مدلش اینجوریه یاازمشکلاته

چون تاالان مشکل داشتیم این روند تکرارشده

بنظرت چجوری سبک سنگین کنم ؟

قبول نشدم امسالم شرکت نکردم

اره سحرجون خیلی فشارروم بود واقعا دیگه نمیکشم این سبک زندگیو.دلم میخاد منو بفهمن.من خیلی پشت شوهرم ب ...

این پرسشنامه طرحواره است .از سوال ۱۱۶ تا ۱۴۲  جواب بده .

از ۱ تا ۶ باید نمره بدی .مثلا  اگه با جواب سوالی کاملا موافقی ۵ یا ۶ بده .

اگه نیستی ۱ بده برام بفرست تا بهت جواب بدم .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
سلام عزیزم توخوبی؟منکه چشم اب نمیخوره ولی باز صبرمیکنم مدت کوتاهیرابطه رو میگه وقتی استرس داشته باشم ...

روابط زناشویی  خیلی ربطی،به استرس نداره .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈