2777
2789

سلام دوستان.کسی یه انجمن می‌شناسه که اونجا بشه حال دلمو خوب کنم؟افسردگیم تموم بشه.زندگیم خوب بشه و به روال قبل برگرده؟اگه کتابی هم در این مورد میشناسید بهم معرفی کنید.میخام زندگیمو تغییر بدم.توروخدا کمکم کنید راهنماییم کنید.یه انجمن بهم معرفی کنید

کاربری سال ۹۶ هستم.

انجمن حال خوب دیگه چ صیغه ایه؟!

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورززززش دعا نماز اول وقت 

ورزش چون هورموناتو سرجاش میاره 

دعا چون حال دلت خوب میشع نماز اول وقت دیگ بغل خداست:)

بعلم هم افسردگی رو کاهش میده استرس رو کم میکنه هورمون ترشح میکنن:)

دیگ چی میخوای؟

خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍

قرآن بخوان ، دعا کن، بیشتر قبرستان برو واقعا آدم اونجا دلش آروم میشه

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
یک سوال بگو چکارکنم نماز اول وقت بخونم

ب محض اینک صدای اذان شنیدی بخونی نمازتو 

من دیقا همین الان شنیدم 

میدونم اگ بگم باشه حالا اینکارم بکنم و برم. میفته واسه عصر 

تا شنیدی بخون این رسم و سنت شیظانه ک دیقا این خوقع میاد درگیرت میکنه تا فراموش کنی نری پیش کسی ک باید بری:) 

منم نمازمو الان میرم میخونم 

اگ نزدیک خونتون مسجد نیست اذان گو نصب کن رو گوشیت

خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍

پیشنهادم کتاب مامان و معنای زندگی و کلا کتابای روانشناسی که تخصصی نباشن بهت کمک میکنن به هیچ وجه کتابای انگیزشی نخون بدترت میکنن تونستی روانشناس بگیر ریشه این افسردگی رو پیدا میکنه ورزش کن حتی اگه نمیتونی بری باشگاه تو خونه ورزش کن ورزش معجزه میکنه مدیتیشن انجام بده اصلا خودتو سرزنش نکن  درنهایت اگه خوب نشدی برو پیش روانپزشک