2777
2789

اداره ما بيمه رو واريز ميكنه حدودا ٢ ميليون از حقوق كسر ميكنه تازه ٢٥ روز رد ميكنه

ميگم خودم رد كنم بهتر نيست؟  حداقل كامل رد ميشه

از نظر من بیمه ارزش نداره مگه چقدر به بازنشسته هاش میدن ؟؟؟

همون مقدار پولو مثلا ماهی دوتومن برید به تیکه طلا یا جمع کنید  سکه بخرید پس انداز کنید صد برابر بهتر از حقوق بازنشستگیه بیمه است.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من بیمه ارزش نداره مگه چقدر به بازنشسته هاش میدن ؟؟؟ همون مقدار پولو مثلا ماهی دوتومن برید ب ...

عزیزم این حرفو نزنید چون وقتی سنتون بره بالا و توان کار کردن نداشته باشین بیمه درمون درده مخصوصا اگر بیمه درمانی و تکمیلی هم باشه خیلی از چیزا رو پوشش میده

عزیزم این حرفو نزنید چون وقتی سنتون بره بالا و توان کار کردن نداشته باشین بیمه درمون درده مخصوصا اگر ...

خب اگه از الان پس انداز کنن تو پیری قطعا یه واحد آپارتمان دارن که اجاره شو میگیرن.و ....کلی سرمایه گذاریه دیگه

به نظر من بیمه پوچه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خب اگه از الان پس انداز کنن تو پیری قطعا یه واحد آپارتمان دارن که اجاره شو میگیرن.و ....کلی سرمایه گ ...

عزیزم الان پدر و مادر خودم پیر هستن و نه حوصله مستاجر داری دارن نه هوش و حواس و اعصاب چک کردن و خرید و فروش طلا 

وقتی سن میره بالا دیگه قدرت جوونی رو نداری و فقط میخوای هرماه یه پولی بیاد به حسابت 

کارای اینجوری کار جووناست که تو چند سال آینده بعید میدونم بچه ای برای مادرش بی چشم داشت و منت کاری کنه و مسیولیت این چیزا زو قبول کنه