2777
2789

سعی کنین ذهنتون رو مشوش نکنین خانم 

قرار نی همه ازدواج ها همه زدگی مشترک ها بد باشه 

به قول اون دوستمون انتخاب منطقی شخص درست خانواده درست و فرهنگ و سطح مالی برابر میتونه بهتون کمک کنه زندگی بهتری رو داشته باشین 

ولی خب گاهی واقعا با همه این حرفا یه جایی گره میفته اونجا جایی هس که شرایط طرف مقابل رو تغییر میده 

والا ماهم که ازدواج کردیم میترسیم چه برسه به شما 😅

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا ک درسته میفهمم چی میگید   من مشکلم اینه ک خب اینجا خانوما ی حرفایی میزنن بعد من فک میکنم ...

ناز نازی دیگ بدتر 

پس تو تا روپای خودت واینسادی ازدواج نکن

ازدواج شنیدی دیگ مثل هندونه در بستس 

معلوم نیست چی میشه 

پس همیشه ۱ پل برگشتی ی جای امنی برای خودت بزار بعده ازدواج بمونه🌸

بعضی وقتاباچشم بازانتخاب نمیکنن مثلامیبینن طرف دختربازه  بداخلاقه  تنده خانواده اش باازدوا ...

نه ببین اینا ک دیگه واضحه مشخصه طرف اگه مشروب میخوره اگه معتاده اگه رفیق بازه خودتم بکشی تغییر نمیکنه کلا من نظرم اینه ک هر چیزی رو ک دیدیم باید فکر کنیم که این تا اخر عمر همینه اگه میتونی تحمل کنی ک بکن اگه نمیتونی خدافز چون طرفو ک نمیشه تغییر داد   

من ترسم اینه ک طرف صادق نباشه خودشو پنهون کنه مشکلاتشو پنهون کنه و من نفهمم بعد یهو بعد ازدواج بگه سلام من یه ادم بد بینم  من محدودت میکنم و از این داستانا 

اینجارو جدی نگیر همه از بدیای شوهره میگن کسی نمیاد بگ خودش مشکل داره ک همه جور زندگی هست

وقتی  شوهره دست ب زن داره و زنشو تحقیر میکنه  خیانتم میکنه   به نظرت ویژگیه خوبیم میتونه داشته باسه؟ 

هر کی اینجا بوده کم کمش خیانت دیده 

درست میگید از ی طرفم خب زنا هیچ راه فراری ندارن یعنی از همون اول که دارن ازدواج میکنن خونواده ولش می ...

خب برای همین هست که نارضایتی ها پیش میاد

هم دختر وهم پسر تشکیل خانواده میدن ومی خوان ثواب کنند.

بعد چون از طرف دیگران هیچ حمایتی نمیشن، تبدیل میشن به یک حمال مفت.

زیاد راه دور نرید، مثلا همین پدر ومادرها وپدربزرگ ومادر بزرگها را ببینید، یک عمر حمالی کردند الان هم همه ازشون طلبکارند.

بزرگترها هم به خدا یک روزی مثل همه دختر پسرهای جوون با هزار آرزو رفتند خونه بخت،

ولی فقط باید بشی زیر دست کوچکترها چون اونها را به وجود آوردی و دیگه فکر کنی خودت وجود نداری.

گذشت سخته ،یک جایی دیگه کشش نداری، مرتب میگی کی قراره  از این باتلاق در بیایی ، وندا میاد دیگه افتادی توش وتا آخر باید جورش را بکشی.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چرا اگه جدی و زیاد تحقیق کنید چی میخواد مشخص نشه؟ بدبینی ..بد اخلاقی.. خساست .. مصرف دادو.. خیلی چ ...

اخه ادم راستگو کم شده 

مثلا اینکه طرف موقع عصبانیت چه واکنشی داره  اینو کی میاد راستو دقیقشو بهت بگه ک اره فلان کارو تو عصبانیت میکنه .... 

امضا رو    

🩵😌🩷

اقای تعمیرکار سرکوچه، با اون چشای نافذ،هی با خودم میگفتم این لنتی ام ک ما روش کراشیم هیچ وقت مغازه اش باز نیس.اخر ی بار ب هوای ماشین ازت پرسیدم، گفتی داریم ساختمون میسازیم ،سر اونم ...چقدم مهربون گفتی🥹 .کوفتت شه خو بساز و بیا در مغازه نمیگی ی موقه یکی روت کراشه دلش تنگ میشه ؟😭
اخه ادم راستگو کم شده  مثلا اینکه طرف موقع عصبانیت چه واکنشی داره  اینو کی میاد راستو دقی ...

اره خب اونو ک کسی نمیگه 

ادم کلا بدیای خودشو نمیگه یا کمتر میره سراغشون  

ولی باید بالاخره یه راهی برا فهمیدنشون باشه  

من همینجا ی خانومی رو دیدم ک میگفت اوایل شوهرم میگفته کاری با بیرون رفتن و دانشگاه و اینا ندارم حالا میگه نباید بری  من از اینجور چیزی میترسم ک مشخص نیست  طرف راست میگه یا دروغ

وقتی  شوهره دست ب زن داره و زنشو تحقیر میکنه  خیانتم میکنه   به نظرت ویژگیه خوب ...

به جرات میتونم بگم ازدواج بدترین ریسکه.

کاش راه حل دیگه ای برای برطرف کردن نیاز به جنس مخالف 

وجود داشت.

کاش بعد این همه زحمت نتیجه ای هم داشت،

بچه ها را بزرگ میکنی وآقا وخانم میشن میگن چه زحمتی کشیدید ، خوب بود ما را نمیداشتید، 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

نه ببین اینا ک دیگه واضحه مشخصه طرف اگه مشروب میخوره اگه معتاده اگه رفیق بازه خودتم بکشی تغییر نمیکن ...

اینم درسته اماچنددرصدممکنه اینجورباشن ببین طرف چطوره خانوادش چطورن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سعی کنین ذهنتون رو مشوش نکنین خانم  قرار نی همه ازدواج ها همه زدگی مشترک ها بد باشه  به ...

شرایطی مث فشار زندگی در صورتی که طرف مقابل شما آدم ضعیفی باشه 

محیط کار 

کم شدن درآمد یا بالعکس بالاتر 

تغییر خانواده با حضور شخص جدید 

دور از جونتون نبود خانواده 

معاشرت طرف مقابل با افراد جدید و... 

اینجانب یک زندگی خوب و شوهر خوب دارم ولی هیچ وقت نیومدم بگم یا تاپیک بزنم ازدواج سخت شده ولی همه که ...

انتخابتون چجوری بوده یکم تجربیاتتون ر  میشه به اشتراک بزارید اول ازدواج به چه چیزی دقت کردید ؟