2777
2789
عنوان

اندراحوالات مادری باردار با چهارتا شغل🥲🩷 + عکسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 3651 بازدید | 122 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا شنیون شهر ما از ۲۵۰ شروع میشه قیمتاش  ارایشگاه های خوب ۵۰۰ ب بالا  اونجا چطوره

عزیزم شینیون ساده ۷۰۰ هست 

دیگه مدل های دیگه میشن ۸۰۰ به بالا

خواهشم این هست بگو چجوری مدیریت میکنی کمکی داری مادرت نزدیکته؟ پس چرا من با یه بچه چهارساله تمام ...

اتفاقا با مادرم ۵ ساعت فاصله دارم ولی مادر همسرم هستن و تا یکسالگی دخترم خیلی کمکم کردن 

اما کلا ساعت هارو رها نمیکنم 

خیلی برنامه ریزم و بهش هم عمل میکنم 

والا نمیدونم چجوری چون عادت کردم احتمالا اولش سخت بوده😂

البته به بچه هم خیلی بستگی داره

اگه خانه دار باشین که تایمتون خیلی بیشتر از منه

شما انرژی مثبت هستی جانم 🥰 موفق تر باشی 💚

یه دوستی دارم اونم مثل شما خیلی اکتیوه،برای آزمون وکالت می خونه،اموزشگاه رزین و هنرهای دستی داره همزمان کتابشم چاپ کرد امسال کیف وی کنم وقتی باهاش رفت و امد می کنم خودبخود ازش انرژی می گیرم

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
منظورم اینه یه شغل اصلی داشته باشم یکیم فرعی🥺 موفق باشی وقتی خوندم تاپیکتو لبخند اومد رو لبم

عزیزم اگه بخوای میتونی 

اولش سخته ولی بعدا شیرین میشه برات 

البته به جثه بدنی هم بستگی داره بعضی آدما نمیکشن 

ممنونم عزیزدلم همچنین خداروشکر تونستم خوشحالتون کنم🩷

اتفاقا با مادرم ۵ ساعت فاصله دارم ولی مادر همسرم هستن و تا یکسالگی دخترم خیلی کمکم کردن  اما ک ...

اره خانه دارم ولی هیچ کمکی ندارم

شوهرم رو هم رفته فقط دو ساعت تو خونه ست بعدش میخوابه و نمیتونه بچه رو مشغول کنه

مادر همسرم و مامانمم نیستن هیچ کمکی ندارم

صبح تا شبم دخترم میگه بیا باهام بازی کن

مهدکودکم نمیره خیلی بهم وابسته ست  درواقع من ب هیچ کاری نمیرسم

بارها سعی کردم جداش کنم ولی نشد که نشد اصلا جدا نمیشه

هر چه از دوست رسد نیکوست...
شما انرژی مثبت هستی جانم 🥰 موفق تر باشی 💚 یه دوستی دارم اونم مثل شما خیلی اکتیوه،برای آزمون وکالت ...

ممنونم عزیزم خوشحالم تونستم بهتون انرژی بدم🩷

عزیزم خدا حفظشون کنه و بهترین ها براشون رقم بخوره🩵

یکی از فانتزی های خودم تو دوران نوجوانی نوشتن یه کتاب بود 😂 و اینکه نوشتم اما چاپش نکردم 

رمان بود و چون عاشقانه نبود حس کردم کسی خریدارش نیست😁

یاد اون موقع افتادم و ذهنم درگیر شد که کجا گذاشتمش 

مطمئنم هنوز نگهش داشتم اما نمیدونم کجاست

اگه تاپیکت واقعیه که آفرین به شما🌱🌷 

چون من همون یه دونه شغل رو دارم بعدازظهر که میام خونه نمیتونم خودمو جمع و جور کنم 😅با اینکه بچه هم ندارم 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
اره خانه دارم ولی هیچ کمکی ندارم شوهرم رو هم رفته فقط دو ساعت تو خونه ست بعدش میخوابه و نمیتونه بچه ...

خیلی بده این وابستگی 

من و دخترم رابطمون خیلی خوبه خداروشکر ولی وابستم نیس به خاطر اینکه مدام تو اجتماع هست ( مهدکودک و خانواده و دوستاش)

دلیل اصلی وابستگیش هم همینه