2777
2789
عنوان

مامانم همیشه منو تحقیر میکنه.

98 بازدید | 6 پست

مامانم همیشه منو جلوی خواهرم منو تحقیر میکنه و فخش میده کار همیششه. خواهرم ازدواج کرده و من مجردم هروقت میاد خونمون مامانم همین کارو میکنه. منو به چشم بچه اش نمیبینه هیچوقت. خیلی خسته شدم گاهی ب خو.دکشی فکر میکنم دارم عذاب میکشم. خیلی دلم شکسته. ازمون استخدامی قبول شدم وقتی گفتم اصلا خوشحالی نکرد براش مهم نبود. حالم واقعا بده. چیکار کنم؟😔😔

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقلِ مُرده:)

معمولا کسانی که خودشون عزت نفس پایین دارن و سرخورده هستن دیگران رو تحقیر می کنن.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا کسانی که خودشون عزت نفس پایین دارن و سرخورده هستن دیگران رو تحقیر می کنن.‌

سعی کنین بهش کمک کنین و کارایی که توش خوبه ازش تعریف کنین. تا عزت نفس اش رو بدست بیاره بنظرم.‌و خودتونم جوری وانمود کنین انگار حرفش تاثیری روی شما نداره. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

سعی کنین کارایی ک توش خوبه ازش تعریف کنین تا بهتر بشه. و خودتونم وانمود کنین که حرفای نیشدارش روتون تاثیر نداره تا کوتاه بیاد.  البته ممکنه افسردگی هم داشته باشه سرچ کنین علایم افسردگی.