2777
2789
عنوان

میشه بهم امید بدین؟

115 بازدید | 17 پست

کنکور زیاد خوب ندادم

اما بازم مبخوام تلاشمو بکنم برای نهایی

و کنکور تیر..

میشه نصیحتم کنین

سایتم دیگه نمیام

استرس گرفتم همه میگن خوب دادن

اللهم عجل لولیک الفرج...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان گوشیو بزار کنار و برو پرقدرت شروع کن✨️

ممکنه الان سخت باشه ولی نتیجش قشنگه✨️

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

من سال بعد کنکور دارم ، نمیدونم چرا ولی برای کنکوری های امسال استرس دارم و نگرانم😅

اگه بخوام بهت امید بدم اینه که ،  یه نفر همش بهم میگفت یا الکی زندگی کن یا واسه هدفت همه ی توانت رو بزار تا بهش برسی . انوقت که بهش رسیدی زندگی برات قشنگتر میشه✨️

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

چند سالته عزیزم،تاپیک هاتو خوندم همش کمک و دلداری میخوای مشکلت چیه؟

۱۸ سالمه

از نوبت دوم یازدهم دارم درس میخونم

اما این اواخر یه احساس کسلی شدید دارم حس میکنم یجوری شدن هرکاری میکنم خوب درس بخونم نمیشه و این عادی نیست فکرمیکنم یکی طلسمم کرده ولی نمیدونم چیکارکنم به بقیه ام بگم خنده شون میگیره میگن درسا فشار اورده اما واقعا یجوری شدم 

خیلی خوابم میگیره و بیحال شدم 

اللهم عجل لولیک الفرج...