2777
2789

پدرم فوت شده

برادرم از نظر من نمیتونه بزرگتر محسوب شه و مثل پدر بشه هر چند هزینه خونه با اونه ولی من به دلیل رفتار هاش لایق بزرگتر بودن و پدر بودن نمیبینمش

از اون طرف من ادم مستقلیم و نمیخوام از کسی مدام اجازه بگیرم و تحت سلطه کسی باشم

۲۰ سالمه و مامانم هم توسط برادرم کم کم توی همه کار ها کنار زده شد و دیگه اختیاری نداره

الان فقط میخوام بدونم که چطوری مقابله کنم با این موضوعات..چون نمیتونم به هیچ عنوان بسازم

تا الان مقابله کردم و اکثر اوقات پیروز شدم ولی همیشه اعصاب خوردی هاش برام مونده

دیگه چیکار کنم؟؟؟

شما برای خودتون پیش اومده این موضوع؟؟چیکار کردین؟؟؟

ایا ازدواج کنه بازم سعی میکنه ک من رو و خونمون رو تحت سلطه خودش بگیره؟؟؟؟

و اینکه بلا استثنا توی همه چیز خودش رو صاحب نظر میدونه و دخالت می‌کنه

کلا همیشه بعد از فوت پدرم دنبال این بوده که بزرگتر و همه کاره باشه و تا حدودی موفق شده چون بقیه خواهر هام بهش بها دادن..ولی من نه!! نمیتونم!! ضمنا بچه اخری هم هستم

لطفاً با نظراتتون کمکم کنید... میشه بعد ازدواج تموم شه اینکاراش؟

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲

برو سرکار خرجتو که سوا کنی دستت تو جیب خودت باشه دیگه نمیتونه زور بگه بهت

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عید برا مامانم هفت سین خریدم ، هفت سین خودش خیلی قدیمی بود . گفتم یه چیز جدید داشته باشه.داداشم قیمتشون پرسید وقتی گفتم بهم بد حرفی کرد. چقدر دلم شکست.

من تو بدترین شرایط زندگی و مالی برای مامانم خرید کردم اون اینجوری کرد. خودشون یه ارزن برا مامانم نمی‌خرند.

یاد برادر خودم افتادم اره منم مثل تو بودم البته اون اولاش ولی کم کم از در دوستی باهاش اومدم با برادرم خوب شدم البته برادرم شکاک بود کم کم بهم اعتماد کرد دیگه هر جا میرفتم کارم نداشت اگه هم سوالی میکرد کجا میری بهش میگفتم بعدا دیگه ازم نمیپرسید .بعدها متوجه شدم چقد خوبه برادرم اینقدر مراقب خانواده وعابرو ومن هست تعصبی بودنش رو دوست داشتم .تو هم خیلی برادر خوبی داری ناراحت نشو اگه سوالی چیزی کرد دعوا نکن که بدتر میشه . برادرت الان حامی توعه بعدا تو ازدواجت تو همه چیز میتونه کمکت کنه ..هیچ وقت در زندگیت به خاطر فرار از مشکلات به فکر  ازدواج کردن  نباش چون از چاله میفتی تو چاه تجربه هم در این مورد خیلی بوده ....پس این اشتباه رو نکن .

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖
عید برا مامانم هفت سین خریدم ، هفت سین خودش خیلی قدیمی بود . گفتم یه چیز جدید داشته باشه.داداشم قیمت ...

بمیرم🥺☹️

به نظرم مقصر اصلی این مشکلات، دخالت ها، بدحرفی ها، بی احترامی ها و ... همه تربیت پدر مادر هستن متاسفانه

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲

داداش دارم ولی خیلی کوچیکه یه عمو دارم ۳ سال از خودم بزرگتر بود سر لباس گیر میداد ب آرایش گیر میداد هر جا می رفتمم دنبالم میومدم 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
یاد برادر خودم افتادم اره منم مثل تو بودم البته اون اولاش ولی کم کم از در دوستی باهاش اومدم با برادر ...

مطمئنا این کارو نمیکنم

اگر برام ارزش قائل بود من رو به نظر مردم ترجیح میداد نه برعکس

بنظرم شما سعی کردید که باهاش بسازید و تحت سلطه‌ش به کارهایی ک خودتون دوست دارید هم برسید

ولی من ازاد افریده شدم و نمیخوام کسی برای زندگیم نظر بده

داداش دارم ولی خیلی کوچیکه یه عمو دارم ۳ سال از خودم بزرگتر بود سر لباس گیر میداد ب آرایش گیر میداد ...

این ک بدتره😑