2777
2789

بچه هاتون چیکار میکنن ؟ چه توانایی هایی دارن ؟ بچم میخواد یچیزی رو بگیره یه دستی میگیره نه با دو تا دست همشم دوست داره بغلش کنیم راه ببریم اسباب بازی میدم دستش دوست نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی دوستم ۴ ماهشه دقیقا دیروز دیدمش تلاش می‌کرد یه جیزی و بگیره ولی خب مسیر و هی اشتباه میرفت, خیلی دست و پا میزد بغل بشه ،به کمک مامانش میتونست غلط بزنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بچه ی دوستم ۴ ماهشه دقیقا دیروز دیدمش تلاش می‌کرد یه جیزی و بگیره ولی خب مسیر و هی اشتباه میرفت, خیل ...

صدا چی ؟ زیاد صدا درمیاورد ؟ بچه من زیاد سر وصدا نداره ساکته

یعنی بغلی بود ؟ با یه دست میخواست بگیره یا دو دستی ؟

با دو دست گاهی اوقات یه دستی ،آره بغلی بود 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
صدا چی ؟ زیاد صدا درمیاورد ؟ بچه من زیاد سر وصدا نداره ساکته

اره باهاش حرف میزیدیم اونم جواب میداد ،سر و صدا زیاد داشت کلا

بچم هر وقت خودش بخواد صدا درمیاره حرف میزنم صدا درنمیاره

مقایسه نکن،مهم اینه در کل سالم باشه ، بعدها دچار مشکل میشی ،یه موقع دیر راه میفته ،دیر چهار دست و پا میره دیر حرف میزنه همش میخوای حرص بخوری مهم اینه سالم باشه دیر و زود این کارا رو خواهد کرد 

مقایسه نکن،مهم اینه در کل سالم باشه ، بعدها دچار مشکل میشی ،یه موقع دیر راه میفته ،دیر چهار دست و پا ...

خیلی نگران سلامتیشم دعا کن سالم باشه اخه من بارداری سختی داشتم

خیلی نگران سلامتیشم دعا کن سالم باشه اخه من بارداری سختی داشتم

مطمئن باشه سالمه، از این دوران ش حسابی کیف کن ،من‌الان از دیروز دیونه ی بچه ی دوستم شدم همش دلم میخواد پیشم باشه بغلش کنم خیلی سن با مزه ای بود ،برو کیفشو ببر