2777
2789
عنوان

قرص مدروکسی پروژسترون

76 بازدید | 13 پست

خانوما من دکتر این قرص رو برام تجویز کرد پریود بشم ۵شب پشت هم هرشبم دوتا دونه خوردم الاسرجمع ۱۲روز گذشته ولی خبری از پریودی نیس فقط سینه هام سفت شده بنظرتون طبیعیه شما چندروز بعدش پریود شدین

بعد اینکه من این چندشب که قرص میخوردم اقدامم داشتم امکانش هس باردار شده باشم🥹

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

معمولا بعد ۳ الی ۱۰ روز پریود رخ میده 

احتمال بار داری هم هست ولی خیلی کم🥲

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ده روز بعد پروژسترون پری نمیشی اگه حامله باشی پروژسترون فقط بچه رو سفت می‌کنه ضرری ندارد صبر کن ا ...

اوووو پس یعنی امیدی نیس چون من الان ۷روزه که قرص نمیخورم دیگه تا اون موقع پری میاد حتما

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
معمولا بعد ۳ الی ۱۰ روز پریود رخ میده  احتمال بار داری هم هست ولی خیلی کم🥲

😞کاش پریود نشم تا ۳روز دیگ

منم می‌خوردم ی مدت سینه هام سفت میشد درد میکرد من از شب ۱۶ پریودی می‌خوردم شبی دوتا

شما براچی تجویز کرد براتون چقد بعدش باردار شدین

اوووو پس یعنی امیدی نیس چون من الان ۷روزه که قرص نمیخورم دیگه تا اون موقع پری میاد حتما

گرمی بخور من ۷۰روز پریود نشدم اگه پریودات نامنظمه اینکارا رو بکن میشی من نامنظم بود اما اینکارا رو کردم اوکی شد 

عرق فدراسیون صبح نصف فنجان 

عرق رازیانه بعد نهار نصف فنجان 

عرق بومادران شب نصف فنجان 

کلا برا تنظیم قاعدگی هر روز این سه تا عرقو بخور 

زنجبیل دارچین زعفرون هل چای سیاه گرمی هست بخور 

سردی نخور چرب و قند دار زیاد نخور 

و آزمایش بده ببین عفونت یا تخمدان هات مشکل ندارن

😞کاش پریود نشم تا ۳روز دیگ

من یک ساله دارم میخورم و هرماه توهم بارداری میزنم🤣🤣🥲💔

انشاالله که مادر میشی عزیزم فقط امیدت رو از دست نده😍

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

گرمی بخور من ۷۰روز پریود نشدم اگه پریودات نامنظمه اینکارا رو بکن میشی من نامنظم بود اما اینکارا رو ک ...

سونو دادم گف رحم و تحمدانات مشکل نداره حتی معاینه کرد گف یه عفونت جزئی خیلی کم داری حالا این قرص رو داد گف بخور ک پریود شی بعد روز سوم پریودیت برو آزمایش نمیدونم دقیقا براچیه اینا

من یک ساله دارم میخورم و هرماه توهم بارداری میزنم🤣🤣🥲💔 انشاالله که مادر میشی عزیزم فقط امیدت رو ...

عزیزم ممنونم انشالله مادرشدن قسمت جفتمون بشه ❤️🌼🌿

اره روز سوم پریودت واسه اندازه گیری ضخامت آندومتر باید بری

اع نمیدونستم من بعد گف سینه هاتو شب قبلش تحریک نکن لباس تنگم نپوش اینا براچیه شما میدونی؟