2777
2789
عنوان

شوهر بی شعورم دارم خون گریه میکنم...

265 بازدید | 24 پست

تازه دیروز فهمیدم باردارم دیدم توی سایت یه نفر نوشته بوی رنگ و تینر برا جنین بده  منم حساس شدم یکم اشپزخونمون بوی رنگ میداد کلی عود و شمع روشن کردم 

تا بوش بره ماسک میزدم. امروز شوهرم اسپری رنگ دستش بود  با شوخی مزخرفش گفت میخوای بزنم. تو صورتت باور نمیکردم بزنه ولی زد صورتم کلا رنگی شد از تو بینی و دهنم رفت تو بدنم الان از بس گریه کردم دیگه نمیتونم نفس بکشم 

یکی بگه یعنی بچه ام چیزیش میشه دارم دیونه میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته ای؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

6

خب شما هم مثل همون کاربر هستی 

وقتی هفته ات پایینه جنین از کیسه زرده و ذخایر تخمک داره تغذیه میکنه 

هنوز به جفت وابسته نشده 

پس نگران نباش اتفاقی نمیوفته 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂