2777
2789

نمیدونم چرا پدررشوهرم بعضی وقتا خیلی سرد باهام برخورد میکنه با این که شوهرم همیشه هواشونو داره حتی بیشتر از بقیه پسراش

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت این رفتار یه مادرشوهره مووووز ض ذ و خبیث خوابیده که با ور ور ور کردناش اونو برعلیه تو شسته

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
تو بهش احترام بزار 

پس چرا با بقیه عروسا اینطوری نیست

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
مادرشوهر یا خواهرشوهرت باهات خوبن؟

اره بهترن

مادرشوهرم مریضه

یه دونه خواهر سوهر دارم ماهی یه دفعه میره خونه ی باباش

حتما از،نظر ذهنی درگیره    ولش کن.پدرشوهرمنم همینطوره

خیلی درگیره ولی با عروسای دیگه بهتره

اره بهترن مادرشوهرم مریضه یه دونه خواهر سوهر دارم ماهی یه دفعه میره خونه ی باباش

حتما توقع داره بری ب زنش برسی

خیلی سوالت کلی بود ب این فکر نکردی ازت انتظار پرستاری زنش رو داره؟

پس چرا با بقیه عروسا اینطوری نیست

شاید تحت تاثیر دیگران قرار گرفته اما ته دلش تو رو دوست داره

شاید شما حساس شدی

در هر صورت تو خوب باش و مهربانی کن تا پیش خدا و همسرت مورد احترام باشی

حتما توقع داره بری ب زنش برسی خیلی سوالت کلی بود ب این فکر نکردی ازت انتظار پرستاری زنش رو داره؟

مادرشوهرم برا مریضی کلا کاراش با شوهر منه