2777
2789
عنوان

دل‌درد بعد از دوچرخه سواری

249 بازدید | 14 پست

من دیروز بعد از چند سال رفتم دوچرخه سواری و حدود ۱:۲۰ دوچرخه سواری کردم

بعد اومدم خونه ، نشستم رو مبل (سرد نکردم) بعد رفتم حمام بعد از حمامم یه کراپ تیشرت پوشیدم

دیگه خوابیدم تا صب 

صب بیدار شدم برم مدرسه دیدم زیر دلم یهو وحشتناک درد گرفته ، نتونستم برم 

مامانم میگه بخاطر همین دوچرخه سواریه 

گفتم از چند نفر دیگم بپرسم ببینم نر اونا هم همینه

دوچرخه سواری خب سنگینه برای پسرا خوبه چون قوین حالا چیزیشون نمیشه واقعا ولی شما با اینکار به خودت فش ...

من دبیرستانیم 

خیلیییی وقت بود ، از وقتی دوچرخه‌م کوچیک شد برام 

مثلا یه ۵-۴ سال اینطورا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دبیرستانیم  خیلیییی وقت بود ، از وقتی دوچرخه‌م کوچیک شد برام  مثلا یه ۵-۴ سال اینطورا

خب همین دیگه گلی

دوچرخه سواری به عضلات ناحیه شکم و زیر شکم و رون پا فشار زیادی وارد میکنه که ما خانما چون این عضلاتمون حساسه و ضعییفتره ۹۰ درصدمون بعد کار باهاش درد میگیریم حالا تو بتز جوونی

چند سالته

خب همین دیگه گلی دوچرخه سواری به عضلات ناحیه شکم و زیر شکم و رون پا فشار زیادی وارد میکنه که ما خان ...

خیلی ترسیدم آخه ، من وقتی دل‌درد میگیرم اگه پریود نباشم به اولین چیزی که فکر میکنم آپاندیسه 

دهمم

خیلی ترسیدم آخه ، من وقتی دل‌درد میگیرم اگه پریود نباشم به اولین چیزی که فکر میکنم آپاندیسه  د ...

نه دخترم

خیلی جوونی که بدنت گرمه میتونی هر ورزشی بخچای انجام بدیی 

من ده دیقه سوار شدم تا سه روز اون قسمتم درد میکرد نمیتونسم حتی بشینم😐

من بعد از این تاپیکی که زدم چند وقت بعدش دوچرخه خریدم ، یه زین خیلی نرم و بزرگ هم خریدم 

الانم هفته ای کم کم ۱۵ کیلومتر دوچرخه‌سواری میکنم (مسیرمه فقط) ، دیگه تفریحی هم که میرم 

و از تجربه‌م بعد از چند ماه بخوام بگم اینکه اگه بدن عادت نداشته باشه و مهمترین چیز اینکه زین دوچرخه کهنه و سفت باشه این درد رو تجربه می‌کنی و تا وقتی زین رو عوض نکنید حل نمیشه