2777
2789

باهاش ۶ ماه بودم. اولش میگفت کلا نمیخواد ازدواج کنه. بعد امروز بهم گفت بخاطر مامانش میخواد ازدواج کنه و چونکه من قبلا عقد کردم مامانش اصلا اجازه نمیده. من الان خیلی ناراحتم.چیکار کنم؟😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم عیب ازشما نیست ایشون کلا دنبال سرگرمی بودن حالا که تصمیم به ازدواج داره راهشو جدا کرده

هیچوقت درک نکردم هدف پسرا چیه که دخترارو بازیچه خودشون میکنن

اونا دربرابر حسی که درگیر کردن تا قیامت مسولن

اگه کسی کسیو بخواد براش همه کار میکنه حتی شده باشه براش با خانواده اش میجنگه منم میخواستم با اقایی ...

دخترا میجنگن ولی مردا نهایتا اون چیزی که مامانشون بگه رو‌ گوش میکنن

نه عزیزم عیب ازشما نیست ایشون کلا دنبال سرگرمی بودن حالا که تصمیم به ازدواج داره راهشو جدا کرده هیچ ...

خیلی پرروعه. برگشته میگه مامانم اصلا نمیذاره. میگم چرا از اول بهش فکر نکردی؟ اصلا جوابی نداشت