2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنی که روی پای خودش وایساده در آمد داره حتی کم ب خودش اهمیت میده با آدمای احمق بحث نمیکنه احساسش رو ...

پس چرا من احساس قوی بودن نمیکنم.چرا انقد داغونم،چرا انقد متلاشی ام

مدتهاست رابطه م رو کمرنگ کردم با اطرافیان،درگیر کار شدم. احساس اسارت نه قوی بودن

یک خانوم بیخیال

شاد

دریا دل

نه قیافه مهمه نه دک و پز ولی همیشه تمیز و اراسته

پر از انرژی مثبت

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

پس چرا من احساس قوی بودن نمیکنم.چرا انقد داغونم،چرا انقد متلاشی ام مدتهاست رابطه م رو کمرنگ کردم با ...

باید خودت از خودت راضی باشی برای خودت وقت بذار همیشه که دیگران نیستن باید خودت برای خودت بمونی ارتباطات رو خیلی کم نکن اما با آدمایی بگرد ک درستن 

استقلال مالی یعنی چی؟ چقد درآمد باید باشه تا یه زن مستقل محسوب بشه؟

اندازه ای دستش جلو کسی دراز نباشه و بتونه کارایی که دوست داره انجام بده ، نه حقوق بخور و نمی  ، خونه و ماشین هم داشته باشه ،

اندازه ای دستش جلو کسی دراز نباشه و بتونه کارایی که دوست داره انجام بده ، نه حقوق بخور و نمی  ، ...

خب پس الان فهمیدم چرا انقد مغمومم و حالم بده

ماشین ندارم ،حقوقمم بخور و نمیره از الان هم استرس اجاره خونه افتاده به جونم

خب پس الان فهمیدم چرا انقد مغمومم و حالم بده  ماشین ندارم ،حقوقمم بخور و نمیره از الان هم استر ...

خب پس ، البته کمبود اینا اینقدرا هم افتضاح نیست ، روحت خسته شده ، ورزش ، پیاده روی ، سینما ، ارتباط با دیگران ، حالتو خیلی بهتر میکنه