2777
2789
عنوان

از متولدین کدوم ماه بدتون میاد و کدوم ماهو دوست دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 86 پست
یه دوست اردیبهشت ماهی داشتم خیلیییی از خود راصی بود یعنی فکر می‌کرد اسمون پاره شده این خانوم افتاده ...

خواهر شوهر بازیییی

ایران من! ای جان من! ای باور و ایمان من..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریوری ام 

با بهمنی ها  و مهری ها کنار نمیام 

سریع با آذری ها گرم میگیرم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

پسرای تیر مهربونن 

دخترای خردادی رک و از خود راضی 

پسرای بهمنی غد و یه دنده 

دخترای آبان مغرور

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه خردادی ام و قبـول دارم🤣

پسر خودمم وااای انگار ده تا شخصیت تو یه بدن زندگی میکنن چرا ؟    

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
دخترای ابان حس میکنم خیلی حسودن

من اصلا حسود نیستم ...

بدی رو می‌بخشم اما فراموش نمیکنم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️