2777
2789
عنوان

از متولدین کدوم ماه بدتون میاد و کدوم ماهو دوست دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 86 پست

چه جالب اکثراازبهمنی خوششون نمیادیا ناسازگارن ...الان فهمیدم پس ماه واقعیت داره

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خودمم وااای انگار ده تا شخصیت تو یه بدن زندگی میکنن چرا ؟      

خودمونم نمیدونیم

اما همسرمم خردادیه ولی اینجوری نیست

احتمالا اشتباهی زودتر دنیا اومده تیر ماهی بوده🤣

من خودم کاملللل عین طالع خردادی ام

پسرای تیر مهربونن  دخترای خردادی رک و از خود راضی  پسرای بهمنی غد و یه دنده  دخترا ...

سومیی درست درست گفتی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

دوتا داداشام بهمنی هستن تاخدودی اخلاقای متفاوتی دارن 

یکیش مهربون و حالا حالا عصبی نمیشه اما وقتی بشه بدجوووور 

یکیش زبون تند و تیز ونیش می‌زنن اما زود آتیشش میخوابه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ولی من با هرچی بهمنی سازگارم😁

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
خودمونم نمیدونیم اما همسرمم خردادیه ولی اینجوری نیست احتمالا اشتباهی زودتر دنیا اومده تیر ماهی بود ...

بعضی وقتا از دست پسرم گریه میکنم تو اتاق تو پذیرایی تو مدرسه تو باشگاه شخصیت متفاوت داره برا هرکدوم یه شخصیت 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم