منم پسرم سینه ام رو زخم کرده یه مدته مجبورم شیر خشک بدم ک زخم سینه ام خوب شه
ببین سه تا شیشه تا 90اب کردم فلاکس هم کنارم شب با اولین نق سریع اماده میکنم میدم بهش اصلا اذیت نمیشه، شما هم این کار رو انجام بده
خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:) ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من۶ماه به دوتا دخترم همزمان شیر دادم .کوچیک ۶ماه شد اون یکی ۱سال و۷ماه دیگه واقعا نتونستم بزرگ رو شیشه دادم.شب وسطشون ۱سینه به این بعد میچرخیدم به اون یکی شیر میدادم دلم میسوخت که ناخواسته باردار شدم و بزرگ شیرنخورد.
خیلی سخته واقعا هیچکس دلسوز تر از مادر نیست واسه بچه ش ولی بقیه درک نمیکنن
دقیقا..هنوزم یادم میاد آتیش میگیرم..فکرشو بکن سزارین بودم شکمم پاره با کلی درد ب شیافم حساسیت داشتم فقط دردو تحمل میکردم بعد تو این گیر و دار بهم میگفتن باید شیر بدی اونم جلو صدتا مرد
یکمی انتظار برای غذا بکشن خوبه فردا بزرگ میشن حداقل یکم تلاش کن سریع همه چیز جلو شون نباشع
گلم خواسته بچه ها تا دوسالگی باید بلافاصله براورده بشه، بعد از دوسال با زمان ومکث کوتاه خواستشون بر اورده بشه تا چهار سال از جهار سال ب بعد سن تلاشه، دیگه واس بچه ک جای خود دارد😂😂
خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:) ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊