2777
2789
عنوان

توروخدا اگه مشگلی ندارید بچه هاتون وشیر خشکی نکنید😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 70 پست

اخی عزیزم 

منم پسرم سینه ام رو زخم کرده یه مدته مجبورم شیر خشک بدم ک زخم سینه ام خوب شه

ببین سه تا شیشه تا 90اب کردم فلاکس هم کنارم شب با اولین نق سریع اماده میکنم میدم بهش اصلا اذیت نمیشه، شما هم این کار رو انجام بده 

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
الان خوابش میومد اومده بود آرنجم ولی میزد 

پستونک نمیتونی بهش بدی بغلش کن تا بخوابه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9628808&slug=%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%B1&postId=257947573

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا بدن خودته اختیارشو داری ب بقیه چ ربطی داره سر همین شیر دادن کوفتی افسردی بعد زایمان گرفتم چو ...

خیلی سخته واقعا 

هیچکس دلسوز تر از مادر نیست واسه بچه ش ولی بقیه درک نمیکنن

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

من۶ماه به دوتا دخترم همزمان شیر دادم .کوچیک ۶ماه شد اون یکی ۱سال و۷ماه دیگه واقعا نتونستم بزرگ رو شیشه دادم.شب وسطشون ۱سینه به این بعد میچرخیدم به اون یکی شیر میدادم دلم میسوخت که ناخواسته باردار شدم و بزرگ شیرنخورد.

من هر دو سه ساعت ی بار شیر درست میکنم اونم غلیظ میدم بخوره توهم سرعت عملتو ببر بالا گلم..بچت چند ماه ...

۹ماهشه منم همیشه شیرم آماده اس ولی الان خورد کنارش بودم دیر خوابش برد وقتی دیگه شدید خوابش گرفت شیر خواست نبود اگه میرفتم گریه میکرد خوابش می‌پرید نرفتمم همش شیر میخواست رفتم اومدم گریه کرد دیگه نخورد 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

فک کن بچه زیر دوسال انتظار برای شیر بکشه که در آینده واسش خوبه😐

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خیلی سخته واقعا  هیچکس دلسوز تر از مادر نیست واسه بچه ش ولی بقیه درک نمیکنن

دقیقا..هنوزم یادم میاد آتیش میگیرم..فکرشو بکن سزارین بودم شکمم پاره با کلی درد ب شیافم حساسیت داشتم فقط دردو تحمل میکردم بعد تو این گیر و دار بهم میگفتن باید شیر بدی اونم جلو صدتا مرد

یکمی انتظار برای غذا بکشن خوبه فردا بزرگ میشن حداقل یکم تلاش کن سریع همه چیز جلو شون نباشع

در مورد بچه شیر خوار حرف میزنه هااااا

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

والا من دخترم شیر خشکی بود هیچ وقت پتو نجوئید! همیشه آب گرم جوشیده ی سرد شده و آب جوش اماده داشتم&n ...

عزمزم این شیر وکامل میخوره تموم میشه پتو میجوه تا خوابش ببره میگم شاید جلوی سینه م میخوابید دیگه این کارو نمیکرد

۹ماهشه منم همیشه شیرم آماده اس ولی الان خورد کنارش بودم دیر خوابش برد وقتی دیگه شدید خوابش گرفت شیر ...

وای گلم عادیه ک قهر کرده یکم نارشو بکش میخوره اگه نخورد بخاطر خوابشه بخوابونش بعد شیر بده بخوره

یکمی انتظار برای غذا بکشن خوبه فردا بزرگ میشن حداقل یکم تلاش کن سریع همه چیز جلو شون نباشع

گلم خواسته بچه ها تا دوسالگی باید بلافاصله براورده بشه، بعد از دوسال با زمان ومکث کوتاه خواستشون بر اورده بشه تا چهار سال از جهار سال ب بعد سن تلاشه، دیگه واس بچه ک جای خود دارد😂😂

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
دقیقا..هنوزم یادم میاد آتیش میگیرم..فکرشو بکن سزارین بودم شکمم پاره با کلی درد ب شیافم حساسیت داشتم ...

🥺🥺🥺 الهی بمیرم  خیلی سخته واقعا درکت میکنم 

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی