2777
2789

بعصی وقتا دلم واسه دخترم آتیش میگیره وقتی شیر میخواد آماده نیست وقتی خوابش میاد پتورو میجوه بچه ای که شیر مادرش ومیخوره با آرامش کنار مادر خوابش میبره ولی بچه های شیر خشکی خیلی مظلومن😔😔😔

اونا هم همین کارا می کن

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکمی انتظار برای غذا بکشن خوبه فردا بزرگ میشن حداقل یکم تلاش کن سریع همه چیز جلو شون نباشع

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

و امان از مادرشوهر من که میگه مادرا عمدا از تنبلی به بچه شیرخشک میدن ، میترسم بچه منم شیرخشکی بشه سرویسم کنه از بس تیکه بندازه

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

هر روز صبح آب رو بجوشون و بزار یکم خنک شه و بریز تو فلاکس 

بچه تو طول روز هر وقت شیر خواست سریع براش آماده کن 

حتی شب هم فلاکس رو بزار بالا سرن که هر وقت بیدار شد سریع براش درست کنی 

یکمی انتظار برای غذا بکشن خوبه فردا بزرگ میشن حداقل یکم تلاش کن سریع همه چیز جلو شون نباشع

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
و امان از مادرشوهر من که میگه مادرا عمدا از تنبلی به بچه شیرخشک میدن ، میترسم بچه منم شیرخشکی بشه سر ...

وای خدا بدن خودته اختیارشو داری ب بقیه چ ربطی داره سر همین شیر دادن کوفتی افسردی بعد زایمان گرفتم چون شیرم نمیومد بقیه هم میگفتن از عمد شیر نمیدی

عزیزم بچه تا دو سالگی هیچ درکی از محیط اطراف نداره

انتظار بکشه چیه 😐 اتفاقا دکتر می‌گفت بچه ۹ ماه توی شکم گرم و نرم مادر هر لحظه که میخواسته بهش مواد غذایی میرسیده و خیلی سخته خواهشاً نذارید بچه ها گرسنه بمونن آثار فیزیکی و روانی بدی داره 

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

عزیزم اون برمیگرده به نحوه مدیریت خودت

من پسرمو با شیر خشک بزرگ کردم هیچوقت هم از گشنگی پتو نجویده

یه فلاسک آبجوش و یه بطری شیشه ای بزرگ آب جوشیده سرد شده همیشه آماده داشتم سه چهار دقیقه ای شیر شو آماده میکردم خیلی هم راحت بودم وقتهایی که خونه نبودم باباش هم سریع براش شیر درست میکرد

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"