2777
2789

یه بچه گربه نمیدونم چطوری رفته تو کاپوت زنگ زدیم اتش نشانی نتونست پیداش کنه که بیارتش بیرون.ولی صداش میاد از گربه‌ها متنفرم نمیدونم باهاش چی کار کنیم میترسم تازه یه جای ماشین رو خراب کنه کلی خرج بذاره رو دستمون یا اینکه بیرون نیاد اون تو بمیره ماشین رو به گند بکشه🤢🤮 شما راه حلی ندارید 😭😩😖😖

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...

از گربه ها میترسم

ولی شما جوری حرف زدی انگار درباره ی شئ پلاستیکی حرف میزنی

ی موجود زنده گیر کرده الان باید نگران سلامتی اون باشی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقط نگران بچه گربه هستم و شما چقدر بی رحم و عاطفه هستی که فقط نگران به گند کشیدن ماشین یا خراب شدنش هستید!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
از گربه ها میترسم ولی شما جوری حرف زدی انگار درباره ی شئ پلاستیکی حرف میزنی ی موجود زنده گیر کرده ...

خب وقتی گیر کرده و اتش نشانی هم کاری از دستش برنمیاد باید چی کار کنم؟؟منم دارم سوال میپرسم بلکه کسی راه حلی بده ولی ظاهرا همه فقط بلدن  ابراز نگرانی برای گربه کنن! خب الان ماشینمون بیرون تو خیابونه. روشنش کنیم ممکنه بمیره از طرفی نمیتونیم که ماشین رو تو خیابون به امان خدا ول کنیم

من فقط نگران بچه گربه هستم و شما چقدر بی رحم و عاطفه هستی که فقط نگران به گند کشیدن ماشین یا خراب شد ...

خب جای قحطه که رفته تو کاپوت ماشین؟ الان اگه سه چهار میلیون پول موتور رو دستمون بذاره  شما میای بدی پولش رو ؟

غذا بزار گوشه حیاط میاد بیرون

ماشین تو خیابونه😭 شوهرمم میخواست از سرکار بیاد گیر افتاده اونجا نه میتونه ماشین رو گوشه خیابون ول کنه نه روشنش کنه

خب جای قحطه که رفته تو کاپوت ماشین؟ الان اگه سه چهار میلیون پول موتور رو دستمون بذاره  شما میای ...

گربه که سرش نمی شه!  حالا چند روز ماشین استفاده نکنید ، یه مقدار آشغال گوشت هم بزارید زیر ماشین تا بیاد بیرون و بخوره

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
گربه که سرش نمی شه!  حالا چند روز ماشین استفاده نکنید ، یه مقدار آشغال گوشت هم بزارید زیر ماشین ...

عزیزم ماشین گوشه خیابون یه جای اون کله‌ی شهر نزدیک محل کار شوهرمه چطوری ازش استفاده نکنیم ؟بعد خود گربه ممکنه ار گرسنگی یا تشنگی بمیره شاید گیر کرده که نمیاد بیرون