یه بچه گربه نمیدونم چطوری رفته تو کاپوت زنگ زدیم اتش نشانی نتونست پیداش کنه که بیارتش بیرون.ولی صداش میاد از گربهها متنفرم نمیدونم باهاش چی کار کنیم میترسم تازه یه جای ماشین رو خراب کنه کلی خرج بذاره رو دستمون یا اینکه بیرون نیاد اون تو بمیره ماشین رو به گند بکشه🤢🤮 شما راه حلی ندارید 😭😩😖😖
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از گربه ها میترسم ولی شما جوری حرف زدی انگار درباره ی شئ پلاستیکی حرف میزنی ی موجود زنده گیر کرده ...
خب وقتی گیر کرده و اتش نشانی هم کاری از دستش برنمیاد باید چی کار کنم؟؟منم دارم سوال میپرسم بلکه کسی راه حلی بده ولی ظاهرا همه فقط بلدن ابراز نگرانی برای گربه کنن! خب الان ماشینمون بیرون تو خیابونه. روشنش کنیم ممکنه بمیره از طرفی نمیتونیم که ماشین رو تو خیابون به امان خدا ول کنیم
گربه که سرش نمی شه! حالا چند روز ماشین استفاده نکنید ، یه مقدار آشغال گوشت هم بزارید زیر ماشین ...
عزیزم ماشین گوشه خیابون یه جای اون کلهی شهر نزدیک محل کار شوهرمه چطوری ازش استفاده نکنیم ؟بعد خود گربه ممکنه ار گرسنگی یا تشنگی بمیره شاید گیر کرده که نمیاد بیرون