2777
2789

پیرو خیلی از تاپیک ها توی سایت به خصوص عروسی با بچه یا بی بچه 

این مسئله برمیگرده به نظر عروس داماد 

یک عده از زوج ها عقیده دارن بچه های فامیلشون طوری هستن که اگر برن عروسیشون بهم میزنن و دوست ندارن بچه ها تو عروسی باشن 

یک عده باز میگن ما دوست داریم بچه کوچولو ها باشن تو مراسممون خوشمون میاد بامزه هستن 

هرکسی با شناختی از فامیل خودشون در این باره نظر میده شما به بچه خودتون نگاه نکنید که اگر بره عروسی مودب میشینه و ذوق میکنه و مراسمو بهم نمیزنه خیلی از بچه ها هستن که واقعا مجلس رو بهم میزنن و مادرشون هم اصلا کنترلشون نمیکنه قطعا کسی که میگه من نمیخوام بچه بیاد همچین چیزی رو توی مراسم اقوامش دیده و نمیخواد فیلمش خراب بشه 

اینجا یک سایت عمومی که تعداد زیادی کاربر داره و هرکابر طرز فکر متفاوتی داره قرار نیست برای تفاوت افکارتون بهم توهین کنید

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

دقیقا کاملا به نظر و انتخاب عروس و داماد مربوطه 

خودم به شخصه عاشق اینم که تو مراسم عروسی خودم در آینده سر و صدای بچه ها بیشتر از بزرگترا به گوش برسه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

کسی که کسی رو مجبور نمیکنه 

تبادل نظره 

اکثر اونایی که میگن بچه هم باید باشه اگه بچشونو دعوت نکنن نمیرن که خب طبیعیه 

دو طرف باید همو درک کنن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا کاملا به نظر و انتخاب عروس و داماد مربوطه  خودم به شخصه عاشق اینم که تو مراسم عروسی خودم ...

بله این نظر شماست و محترمه عروسی شماست و شما باید انتخاب کنید که بچه باشه یا نه 

یک عده هستن میگن عروسی مال بچه هاست ولی من این عقیده رو ندارم عروسی مال عروس داماد هست چون اونا هستن که کلی هزینه کردن برای شبی که هیچ وقت تکرار نمیشه پس کاملا حق دارن خودشون تعیین کنن بچه بیاد یا نه 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
بله این نظر شماست و محترمه عروسی شماست و شما باید انتخاب کنید که بچه باشه یا نه  یک عده هستن م ...

به نظر منم به انتخاب عروس و داماده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
کسی که کسی رو مجبور نمیکنه  تبادل نظره  اکثر اونایی که میگن بچه هم باید باشه اگه بچشونو ...

جدیدا خیلی این تاپیک رو میزنن و کم هم به هم توهین نکردن 

یه تاپیک بود فکر کنم ترکید هرچی از دهنشون در اومد بهم گفتن 

نمونه بارزش همین تاپیک پربازدید که عنوانش خودش یک توهینه