2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشونی و شانس مهمه  اما من فکر میکنم نوع برخورد و رفتارشونه

نه بخدا.دیدم خانمایی که دست چپ وراستشونم تشخیص نمیدن نه خیلی خانه داری بلدن ونه همسرداری اما شوهراشون اینا رو کردن خدا ومیپرستن .

بنظر آقایون و خانمهایی که همیشه در موضع طلبکار قرار میگیرن جذبه بیشتری دارن و طرف مقابلشون رام میشه 

پس در نتیجه طلبکار باش همیشه یا بقول مردم سلیطه

البته طلبکارِ باادب

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دورویی زبان بازی  با پنبه سر بریدن  دروغگویی بلد باشی همه چی خوب پیش می‌ره

زندایی و مامان زنداداش و دختر خاله من اِند همه اینکارا اما هیچ فایده ای نداشت😂😂به خداتوفامیل معروف بودن به سیاستمدار 

حالا خدارو شکر مالااقل پیش خداروروسفیدیم اهل این کارانبودیم

بنظر آقایون و خانمهایی که همیشه در موضع طلبکار قرار میگیرن جذبه بیشتری دارن و طرف مقابلشون رام میشه& ...

بابا ما شانس اینکارا رو نداریم یه ذره سلیطه بازی دربیاریم ساک لباسیمون و خودمون پرت شدیم تو کوچه

بگو بگووو

شوهرم خودش مرد خوبیه ،زیاد با خانواده خودم و همسرم رفت آمد نداریم بیشتر دعوا ها و اختلاف ها سر این دخالت ها و رفت آمد هاست،من و شوهرم هیچکدومون عمه و عمو نداریم شوهرم چندتا خاله داره که اونا و تو مراسم ها گاهی میبینم ،کلا دنبال دعوا نیستیم خیلی ها خواستن دعوا رابیفته،با برادر شوهرم و خواهرش فقط خونه پدر شوهرم رو برو میشیم زیاد نمی‌ریم شاید سالی یک با. عید سال

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
بابا ما شانس اینکارا رو نداریم یه ذره سلیطه بازی دربیاریم ساک لباسیمون و خودمون پرت شدیم تو کوچه

اگر این افکار داشته باشید همیشه ازتون سواری میبرن

با‌پنبه سر ببرید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40