دیروز خواهرم می گفت تو کلاس دخترش که کلاس اوله یکی از بچه ها به چندتا دیگه گفته بیاین بریم تو دستشویی ... (نمی تونم واضح بگم چی گفته) بعد گفته من با دختر و پسر عموهام این کارو می کنیم مامان بابام هم اینکار و می کنن، یکی از بچه ها به مادرش گفته مامان مگه اندام خصوصی کثیف نیست مگه جیش نمی کنیم مامانش گفته اره چرا می پرسی گفته دوستم می گفته بریم بخ... دیگه همه مادرا اومده بودن بچه هاشون رو ببرن مدیر گفته بود اخراجش می کنیم اون باید بره خواهر م می گفت مدیر وقتی شنیده آنقدر تو گوش خودش زده می گفته وای وای چی می شنوم ، خلاصه خونواده دختره اومده و دیگه من خبر ندارم چکارش کردن اما خواهرم می گفت امسال نمی برم اونجا دخترمو، اما به نظر مشکل از مدرسه نیست مشکل از پدر و مادرهاست اینجور مسایل بر می گرده به خانواده ها
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.