2777
2789
عنوان

خدا واقعا وجود داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 89 پست

دوست عزيز خدا وجود داره هست فقط بايد تحمل كني مطمئن باش خيلي دوست داره فقط ازش نااميد نباش

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی وقتا دلم میگیره بخاطر فشار زندگیه که خیلی وقتا ما آدمها ناامید میشیم همه تو زندگی به یه شکلی مشکل داریم ولی صبرمون کمه کاش یه کم دلمون بزرگ بود صبرمون زیاد من یکی خیلی کم صبرم خیلی خیلی 

شک نکن هست انشالله زندگی روی خوششو بهت نشون بده امشب دعا کن شب عزیزیه

انقد دعا کردم و صداش کردم

دیگه کم کم دذرم ایمانمو از دست میدم😭😭

اونجایی که با حرفات دل کسیو به دست میاری دیگه با رفتارات کاری نکن که از دستش بدی...💔

من هم خیلی حاجت هام رو از خدا نگرفتم ولی ناامید نمیشم. همینکه میدونم هست و صدامو میشنوه و دوستم داره برام قوت قلبِ. همینکه در کنارمه و بهم صبر و تحمل داده بازم شاکرم.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

من امروز زنگ زدم حرم امام رضا باهاش حرف زدم،کلی گریه کردم. شما هم زنگ بزنید آروم میشید

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

طرف میشینه تو خونه  لم میده جلوی تلوزیون بعد میگه پس چرا خدا به دادم نمیرسه چرا فلانی پولدار شده من نه!بابا یکم ادم توقعات رو بیاره پایین و تلاش کنه هر چیزی درست میشه امکان نداره آدم با تلاش به جایی نرسه طرف از بند انداختن شروع کرده الان یه مرکز زیبایی زده چند نفر زیر دستشن!

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
اتفاقا خدا توی دل‌های شکسته وجود داره.. ناامیدی گناه بزرگیه اصلا ناامید نباش هیچ چیزی در دنیا دائ ...

کاش واقعا بشه😢

اونجایی که با حرفات دل کسیو به دست میاری دیگه با رفتارات کاری نکن که از دستش بدی...💔

عزيزم فقط تو بدترين شرايط رابطتتو با خدا قطع نكن 

براي سؤالات جوابي پيدا نمي كني مطمئن باش فقط خود خدا مي تونه كمكت كنه حتي خود خدا مي تونه آرامش به شما بده پس ارتباطتو قطع نكن 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

مگه میشه کسی صاحب این جهان و انسان ها نباشه. ما انسان های کم عقل که نمیتونیم از همه کار  خدا سردربیاریم. خیلی از اتفاقات زندگی ما دست خودمون بوده و هست مهم اینه که به حرفاش گوش کنیم. ما میخوایم هر چی که خواستیم خدا بگه چشم ما بنده هاش چند بار چشم گفتیم؟

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!