2777
2789
عنوان

خدا واقعا وجود داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 89 پست
خدا هست امید داشته باش 

عاشق امضات شدم ان شاالله خوشبختیتون بادوام و پایدارباشه و با وجود بچه یا بچه های صالح و سالم قشنگتر و عالی تربشه

استارتر عزیز..... میفهممت...منم یه مدت درگیرمسایلی بودم و هرچی گریه میکردم حل نمیشد ....ولی بعدچندسال اون مشکلاتم برطرف شد

بعدافهمیدم روش زندگیم و ارتباطم بااطرافیانم مشکل داشته......اگربلد بودم چطوررفتارکنم زودتر مشکلم برطرف میشد.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينكه آدم بگه خدا وجود نداره مثل اينه كه بگه من از رحم مادر متولد نشدم😐 آخه يعني چه كه خدا وجود نداره؟ پس آفرينش و نظم جهان خود به خود شكل گرفته؟😐 فكر كنم منظورتون اينه كه استغفرالله خدا عدالت نداره و بخشنده نيست!؟ استغفرالله 

دل آرام گيرد با ياد خدا❤️

واقعا شماها فکر کنید خداوند اینهمه نعمت بهمون داده از سلامتی گرفته تا پدر و مادر و بچه و شغل و ...

ولی ماها کوچکترین شکرگزاری یا عمل به دستورات قرآن نداریم همش درئغ و دزدی و غیبت و کلاهبرداری و فساد 

اگه همه به اینا عمل میکردیم الان کشورمون بهشت بود

خیلی چیزا هم فقط دست خداست آخه. ..مثلا بیماریهایی که دچارش شدم مثل رماتیسم مفصلی...و ناباروریم و خیلی چیزای دیگه....اصلا هم دست رو دست نذاشتیم..به آب و آتیش زدم...هرجا بگی نذر کردم...هرروز گریه و التماس و دعا..  ولی آدمایی میشناختم اعتقادشون خیلی ضعیف ،،چهارستون بدت سالم و بچخ مثل دسته ی گل....

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
کاش واقعا بشه😢

عزیزم اینکارو حتما انجام بده:

لیستی از تمام داشته‌هاتو بنویس و سپاسگزار خدا باش

بابت هرچیزی که داری

سلامتی‌ت، سقف بالا سرت، لباس‌هات و ...

میبینی چیزایی داری که خیلی از مردم دنیا ندارن.

واسه منم دعا کنید،فردا صبح میرم پیش یه دکتر جدید....خدا کنه حرفهای خوبی بهم بزنه..امیدوارم کنه...یا علی خودت به دادم برس  

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

یه حاج آقایی اومده بود خندوانه میگفت خدا ما آدمها رو خیلی لوس کرده انتظاراتمون زیاده از خدا فکر میکنیم یه کار خوب کردیم خدا همین الان باید جوابشو بده درمورد من خیلی صدق. میکنه خیلی توقعم از خدا زیاده حساس و زود رنجم کاش یه کم صبور بودم 

مادرانه بیا من بچه هایی رو بهت نشون بدم که زندگی پدر و مادرشون رو جهنم کردن رو پدر و مادر دست بلند کردن ابرو و خیثیت پدر و مادر رو به باد دادن پدر و مادر هر روز ارزوی مرگ بچشون روو دارن 

کمم نیستن اینجور افراد الان ادم بچه نداشته باشه خئبه یا همچین بچه ای!

هیییچ وقت از خدا چیزی رو به زور نخوایید هیچوقت

سعی کنید برای خودتون تو این عمر کوتاه خوشی کنید هیچ چیزی ارزش غصه خوردن نداره