2777
2789
عنوان

خدا واقعا وجود داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 89 پست

من عقیده دارم بیماری های جسمی مربوط به واکنش های غیر طبیعی جسمه و اینکه بگیم خدا خواست اون سالم باشه اون مریض درست نیست حتی بیماری ها و مصیبت هایی که ادم تو زندگی داره ربطی به گناه و ثواب و خواست خدا نداره به شیوه زندگی و واکنش های جسمی ربط داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی با خودم میگم نکنه من ادم بدقدمی ام

شاید بخاطر وجود خودمه که انقد دارم عذاب میکشم و خانوادم هم از غم من داغون شدن😭

اونجایی که با حرفات دل کسیو به دست میاری دیگه با رفتارات کاری نکن که از دستش بدی...💔
مقرب تره یعنی چی؟ مگه عدالت وجود نداره ک یکی مقربتره؟ واقعا چرااااااااا

عدالت وجود نداره وگرنه دنیا اینجوری نبود ولی نباید توقع داشته باشیم خدا بیاد ب وجودش بیاره 

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

اصلاحتی اگه فکرکنی خداوجودنداره. ...خب اینجوری خیلی کارت سختترمیشه. ....یعنی دیگه همه چی پای خودته. .....حتی اگه چیزی ازذهنت ردبشه خوب یا بد ...انرژیش بهت برمیگرده. ....پس سعی کن قوی باشی وامیدداشته باشی هیچی تودنیابی جواب نمیمونه .......

ولی اعتقادبخدا به آدم آرامش میده که یکی هست هرآن به حرفم گوش بده و دعامومستجاب کنه......مهم اعتقادبه خدانیس مهم اعتماد به خداست. ....نه شعارباشه ها....همینه دقیقا

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

مریل استریپ: فکر می کنی

خدایی اون بالا وجود داره؟

وودی آلن: اگرم وجود داشته باشه، اونقدری که تو نشون میدی

بالا نیست...!

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

منم وقتی مشکلاتم زیاده تحملم تموم میشه کلی با خدا دعوا میکنم ولی گاهی باید صبور بودو قضای الهی رو پذیرفت

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

خدایا 

خودت شاهدی که تو این سن چقد عذابم دادن

خودت شاهدی که چقد دلم شکسته

خودت شاهد تمام بغضای همیشگیم هستی

میگن جات تو دلای شکستس

حاجت همه رو بده

رو همه ی زخما مرحم باش 

دل منو خانوادمو هم شاد کن

حاجت منو هم بده

😭😭😭😭💔💔💔

میدونم گناهکارم 

میدونم در مقابل تو هیچم

تو بزرگی 

بزرگی کن ، قدرتتو نشونمون بده

غیرممکن رو ممکن کن

💔😭😭😭😭

خدایا ازت معجزه میخوام 

😭💔😭💔😭💔

اونجایی که با حرفات دل کسیو به دست میاری دیگه با رفتارات کاری نکن که از دستش بدی...💔
من عقیده دارم بیماری های جسمی مربوط به واکنش های غیر طبیعی جسمه و اینکه بگیم خدا خواست اون سالم باشه ...

منم همین نظرودارم. .....ماواکنش رفتارواعمال خودمونوتواین دنیامیبینیم ومتاسفانه اجدادمونو. ....

گاهی ممکنه من امروزگناهی کنم و۲۰سال دیگه بچم تاوان اون گناهموبده. .....

من توزندگیم باهمه وجودم اینودرک کردم وباچشمام دیدم که چطور نتیجه کوچکترین رفتارم توزندگیم داره اتفاق میفته

عزیزان از خدا میخوام مشکل همتونو حل کنه و حاجت روا بشین تو این شب عزیز😔😔😔خودتونو اذیت نکنین همه چی درست میشه فقط غصش میمونه و سلامتیمونو میگیره

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
خدایا  خودت شاهدی که تو این سن چقد عذابم دادن خودت شاهدی که چقد دلم شکسته خودت شاهد تمام بغض ...

ازحرفات حس میکنم خیلی ضعیف شدی. ....یعنی چی.....مردم کی ان! !!!!!!!؟حرفشون چه اهمیتی داره که بتونه انقدرتورو برنجونه! !!!!!!؟

عزیزم خودتودریاب. ....فقط خودتتتتتتتتت.......به خودت ارزش بده. ....مردموندیدبگیر. ....چشم وگوشتورومردم وحرفشون ببند. .....انقدربگن که خودشون خسته بشن

یادمه اولین روز گونه هامو تر کردید

وقتی دیدین دیوونم حرفامو باور کردید

خیالتون راحت شد که بی شما میمیرم

محبت رو از اون وقت کمتر کمتر کردید

از هرجا میگذشتید گل به پاتون میریختم

شما بجاش تو قلبم هزارتا خنجر کردید

عزیز بودین فراوون زجرم دادین چه آسون

چه روزایی که شونم پناه اشکاتون شد

رو زانوهای خستم ، خستگی رو در کردید

انگار خوشی نمیخواست من مزشو بفهمم

یه روز که گل میدادم، نداده پرپر کردید

حق با شماس من کجا ، شما کجا و تقدیر

میوه ی خوشبختی رو همیشه نوبر کردید😢😭💔😢😭😢💔

ازحرفات حس میکنم خیلی ضعیف شدی. ....یعنی چی.....مردم کی ان! !!!!!!!؟حرفشون چه اهمیتی داره که بتونه ا ...

فقط ارزوی مرگ دارم😢💔