2777
2789
عنوان

البوم عروسي

1571 بازدید | 20 پست

بچه ها نظر بدين.

شوهرم چاپخونه داره ميگه فايل عكساي عروسي رو بگيريم خودم چاپ كنم.

از طرفي عكاسم ميگه البوم نگيري بعدا پشيمون ميشي.

چي كار كنم به نظرتون؟!؟اينم بگم يكم هزينه ش زياد ميشه.شوهرم چاپ كنه خودش خيلي ارزون تر ميشه!خودمم عكاسم هميشه دلم ميخواست آس ترين و بهترين عكس و البوم رو داشته باشم.

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چاپ کنه،آلبوم ایرانی طرح ژورنال خودت بخر،حدود هفتاد تومنه

اخه هيچ طراحي نداشته باشه؟!؟

ديدين چجوري طراحي ميكنن البوم عروس رو؟!؟

ساده باشه ادم پشيمون نميشه؟!؟

برا منم عجيبه خیلی که فایلو بهتون میدن دوست من چقدر اصرار و التماس و دعوا و همه کار کرد ندادن که ندادن

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
 اخه هيچ طراحي نداشته باشه؟!؟ ديدين چجوري طراحي ميكنن البوم عروس رو؟!؟ ساده باشه ادم پشيمون ن ...

نه خوب الکی این همه پول آلبوم ایتالیایی بدی که چی بشه

بعد از یه مدت اصلا طرف عکساتم نمیری و عادی میشه

اگه عکساتو تو باغ گرفتی که اصلا طراحی نمیخواد

الهی مریم به آرزوش برسه...آمین

دو دليم بيشتر واسه اينه كه مادر شوهرم تعريف البوم عروس خواهرشو ميكنه!!!

ميگم حالا زخم زبون ميزنه كه چه اتليه اشغالي رفتي!!! چون اتليه فاميلش نرفتم.واقعا كارش افتضاح بود

برا منم عجيبه خیلی که فایلو بهتون میدن دوست من چقدر اصرار و التماس و دعوا و همه کار کرد ندادن که ندا ...

من رفتم از رئيس اصناف پرسيدم دو الي پنج هزار تومن بابت هر عكس ميگره بهت ميده!چرا نده عكساي خودته

من رفتم از رئيس اصناف پرسيدم دو الي پنج هزار تومن بابت هر عكس ميگره بهت ميده!چرا نده عكساي خودته

واقعا؟ تهران این قیمته؟ پس بهش بگم حتما مرسی گلم😘

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

عزیزم میدونم که خیلی از آتلیه ها نمیدن...می خوان برا چاپ عکس بر پیش خودشون درآمدشون از این راه مادام العمر باشه....از قبل ازش بپرسید ببینید قبول می کنن یا نه...

واقعا؟ تهران این قیمته؟ پس بهش بگم حتما مرسی گلم😘

تهران نميدونم زنجانم من

ولي عكاس منم اول ميگفت اصناف اجازه دادن فايل نميده رفتم پرسيدم گفت حتي ميتونين رسيد امضا كنين و بگين از هاردش پاك كنه عكس ها رو

عزیزم میدونم که خیلی از آتلیه ها نمیدن...می خوان برا چاپ عکس بر پیش خودشون درآمدشون از این راه مادام ...

اره مشكلي نداره.فقط من رو دو دل كره كه پشيمون ميشي و البوم سايزي كه من طراحي كردم عكساتو پيدا نميكني و اين حرفا