2777
2789
عنوان

میخوام چاق شم!!!😶

145058 بازدید | 74 پست

سلام

دوستان

من بیست ویک سالمه وچهل کیلوام تقریبا!!!

ازصورتم خیلی معلوم نیس چون گرده!خوشبختانه

ولی فامیلای شوهرم همش لاغربودنموتوسرم میزنن.نمیدونم دیگه چیکارکنم!

همه جورقرصی امتحان کردم جی فت خوردم پنجاهوشیش کیلوشدم ولی دوباره برگشتم به حالت اول.مخمرآبجو کراتین عرق یونجه....هیچکدوم فایده نداشته.آزمایشامم همه سالمه دکترامیگن مث ساعت کارمیکنه بدنت.همسرمم باهیکلم مشکلی نداره ولی چندماهه که دیگه خونه ی فامیلای شوهرم نمیرم حتی عروسیا

اعتمادبه نفسم ازبین رفته.اگه میشه هرکس تجربه داره بگه چی بخورم چاق شم 😑خواهش

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای منم دقیقا همین مشکل دارم شوهرم با لاغر بودنم مشکلی نداره اما مادرشوهرم هر سری میگه چاق شو چاق شوووو. .قرصهای که استفاده کردی لطفا بمنم بگو .

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...

من ميخوام پودر حميم تهراني رو بخورم ببينم چي ميشه😶

ب منم ميگن لاغر لاغر لاغر

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بهتره بدنسازي بري تا عضله اي بشه بدنت اونا خودشون بهت رژيمم ميدم

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

من مث شما بودم همسرمنم با هیکلم مشکلی نداشت اما بسکه اطرافیان همسرم کناییه میزدن همسرمم تحت تاثیر قرار گرفته بود و میگف چاق شو منم تلاش کردم وتو شش ماه به هیکل دلخواهم رسیدم

من ميخوام پودر حميم تهراني رو بخورم ببينم چي ميشه😶 ب منم ميگن لاغر لاغر لاغر

والا من و تو شمالیم کارمون سخت تره.

اینجا همه چاق دوست دارن.

حتی اگه لاغرم نباشیم بهمون میگن لاغر  

والا من و تو شمالیم کارمون سخت تره. اینجا همه چاق دوست دارن. حتی اگه لاغرم نباشیم بهمون میگن لاغر ...

واقعا چاق چاق سفيد سفيد😆

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊