2777
2789

سلام من تنبلی تخمدان دارم سه ماه دارم درمان میشم دکترم این ماه گفته روز ۱۵ پریم این آمپولو بزنم کسی تا حالا شده کسی بعد زدن این آمپول باردار بشه 

لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین 🙏  ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من دوبار باردار شدم البته ماه بعد آمپولا بار اول دوقلو همسان بود که نموند بار دوم هم که یه قلوعه الان همون باردارم فعلا

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

منم تنبلی شدید دارم و تو اقدامم خانوما چند وقت طول کشیده با تنبلی تخمدان باردار بشین؟

خیلی سخته عزیزم باید حتما درمان کنی من یه بار با تنبلی تخمدان باردار شدم سقط کردم پارسال الان تحت درمانم

بله من دوبار باردار شدم البته ماه بعد آمپولا بار اول دوقلو همسان بود که نموند بار دوم هم که یه قلوعه ...

انشاالله نینیتو سالم بغل بگیری عزیزم

قیمت این آمپولا بالاست؟

بله اگه بیمه نداشته باشین آزادش خیلی گرونه من قبل عید یه بار آزادشودگرفتم دونه ای سیصدوخورده ای ولی دفعه بعدش که بیمه داشتم شد سی و خورده ای

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

انشاالله نینیتو سالم بغل بگیری عزیزم

مرسی عزیزم انشالله به زودی دامن تو هم سبز میشه