بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونی توی زندگی من اصلا تنوع نیست شب بخاب صبح پاشو خونه رو جم کن به بچه برس نهار شام ظرف بازم هم ف ...
بچه ت چند سالشه؟ منم تا همین پارسال شرایطم همین بود. بچه دار که میشی یه کم خودتو گم میکنی و طبیعیه. زمان می بره تا باز خودت رو پیدا کنی. من تنها تفریحم اون روزا کتاب خوندن بود.
[QUOTE=336929008]چرا نمی تونی؟ اگه واسه پولشه بگرد یه مهد ارزون پیدا کن. بعضی مساجد یا فرهنگسراها مهد ارزون دارن. واس ...[/QUOTاینجا خانه بازی هست ساعت ۶۰ تومن میگیره ولی بازم شوهرم راضی نیست میگه دنیا و می زنه بهم
میدونی هم نمیتونه حرف بزنه هم خیلی شلوغه بعدش هم باش نمیزاره
پسر منم پنج سالشه هنوز خوب حرف نمی زنه. از پارسال که گذاشتمش مهد بهتر شده. همه میگن هم روابط اجتماعی ش خوب شده، هم حرف زدنش. مهد خیلی تاثیر خوبی داره رو بچه ها. یه سری چیزا رو ماها نمی تونیم یاد بچه هامون بدیم ولی مربیا می تونن. امروز مربی پسرم بهش یاد داد جوراباش رو بپوشه.
[QUOTE=336929008]چرا نمی تونی؟ اگه واسه پولشه بگرد یه مهد ارزون پیدا کن. بعضی مساجد یا فرهنگسراها مه ...
مردا کلا حساسن. خانه بازیا و اینا سعی کن تنها ببریش. من پسرم الان یه طوری شده که باباش بخواد بیاد باهامون خانه بازی، نمیره. بهش میگه تو برو. چون می دونه باباش هی می خواد ایراد بگیره و غر بزنه.