2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم واقعا اصلا انگیزه ندارم واسه زندگی کردن حتی نفس کشیدن هم برام سخت شده کسی نیست حمایتم کنه

خب باید ببینی اول مسئله ت چیه و بعد برای تغییرش تلاش کنی.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
خب باید ببینی اول مسئله ت چیه و بعد برای تغییرش تلاش کنی.

می‌دونی توی زندگی من اصلا تنوع نیست شب بخاب صبح پاشو خونه رو جم کن به بچه برس نهار شام ظرف بازم هم فردا همین کارو میکنم انگاری زندگی منو زدن توی تکرار

می‌دونی توی زندگی من اصلا تنوع نیست شب بخاب صبح پاشو خونه رو جم کن به بچه برس نهار شام ظرف بازم هم ف ...

بچه ت چند سالشه؟ منم تا همین پارسال شرایطم همین بود. بچه دار که میشی یه کم خودتو گم میکنی و طبیعیه. زمان می بره تا باز خودت رو پیدا کنی. من تنها تفریحم اون روزا کتاب خوندن بود.

بچه ت چند سالشه؟ منم تا همین پارسال شرایطم همین بود. بچه دار که میشی یه کم خودتو گم میکنی و طبیعیه. ...

دخترم سه سالشه خیلی هم شیطونه دیگه اعصابم واسه هیچی نمی‌کشه من تفریح ندارم همین که بتونم یه ساعت بدن سرو صدا بخوام اون میشه تفریح

دخترم سه سالشه خیلی هم شیطونه دیگه اعصابم واسه هیچی نمی‌کشه من تفریح ندارم همین که بتونم یه ساعت بدن ...

مهد نمیره؟ بذاریش مهد فراغت زیادی پیدا می کنی واسه چند ساعت. انرژی بجه تم تا یه حدی تخلیه میشه.

ولی می فهمم چی میگی. منم همینطوری بودم. اما درست شد واسه تو هم درست میشه. صبور باش. 

مهد نمیره؟ بذاریش مهد فراغت زیادی پیدا می کنی واسه چند ساعت. انرژی بجه تم تا یه حدی تخلیه میشه. ولی ...

والا بهم امید دادی واقعا اگه درست بشه صب میکنم نه مهد نمیتونم بزارم 

والا بهم امید دادی واقعا اگه درست بشه صب میکنم نه مهد نمیتونم بزارم 

چرا نمی تونی؟ اگه واسه پولشه بگرد یه مهد ارزون پیدا کن. بعضی مساجد یا فرهنگسراها مهد ارزون دارن. واسه بچه هم خوبه.

چرا نمی تونی؟ اگه واسه پولشه بگرد یه مهد ارزون پیدا کن. بعضی مساجد یا فرهنگسراها مهد ارزون دارن. واس ...

می‌دونی هم نمیتونه حرف بزنه هم خیلی شلوغه بعدش هم باش نمیزاره 

[QUOTE=336929008]چرا نمی تونی؟ اگه واسه پولشه بگرد یه مهد ارزون پیدا کن. بعضی مساجد یا فرهنگسراها مهد ارزون دارن. واس ...[/QUOTاینجا خانه بازی هست ساعت ۶۰ تومن میگیره ولی بازم شوهرم راضی نیست میگه دنیا و می‌ زنه بهم

می‌دونی هم نمیتونه حرف بزنه هم خیلی شلوغه بعدش هم باش نمیزاره 

پسر منم پنج سالشه هنوز خوب حرف نمی زنه. از پارسال که گذاشتمش مهد بهتر شده. همه میگن هم روابط اجتماعی ش خوب شده، هم حرف زدنش. مهد خیلی تاثیر خوبی داره رو بچه ها. یه سری چیزا رو ماها نمی تونیم یاد بچه هامون بدیم ولی مربیا می تونن. امروز مربی پسرم بهش یاد داد جوراباش رو بپوشه.

[QUOTE=336929008]چرا نمی تونی؟ اگه واسه پولشه بگرد یه مهد ارزون پیدا کن. بعضی مساجد یا فرهنگسراها مه ...

مردا کلا حساسن. خانه بازیا و اینا سعی کن تنها ببریش. من پسرم الان یه طوری شده که باباش بخواد بیاد باهامون خانه بازی، نمیره. بهش میگه تو برو. چون می دونه باباش هی می خواد ایراد بگیره و غر بزنه.

مردا کلا حساسن. خانه بازیا و اینا سعی کن تنها ببریش. من پسرم الان یه طوری شده که باباش بخواد بیاد با ...

من هفته ای یکبار با شوهرم فقط میتونم بیرون برم قلبش سیه به همیچک اعتماد نداره