2777
2789
عنوان

دانشگاه علوم پزشکی گراش چطوریه

109 بازدید | 13 پست

دخترا خودم غرب ایرانم 

رشته پرستاری یسری از شهرای استان فارس مثل گراش و لارستان یه شانسکی دارم 

نظرتون چیه برم بنظرتون؟ فاصله خیلی زیاده  

سهل دادی زانک ارزان یافتی...

نزن...  پرستاری ارزش نداره

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اخه پرستاری که جزو رشته های تاپه

چیش تاپه

میدونی حقوقشون چقدره و کارشون چقدر سخته؟ 

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

میدونم ولی خیلی دوست دارم تو بیمارستان کار کنم

فقط اگه خیلی علاقه داری بزن..... وگرنه از نظر درآمدی بعدا به آرایشگر بدون تحصیلات،  حسودیت میشه

گراش و لار 

فرودگاه بین المللی دارن

حتما خوبه دیگه 

ما وه جنوبیم این دو شهر کوچیک رو به پولدار بودن میشناسیم😁فک کنم همون کار ارایشگریت اینجا رونق بگیره 

وگنه پرستاری فقط کلاس داره دیگه حقوق هیچ هم خواهرزادم پرستاره هم برادر زارم هم دوتا از دومادامون 

همشون مینالن خواهر زاده هام دوتاشون دنبال کار میگررن که پرستاری رو ول کنن یکیشون میخاد تو سالن زیبایی کار کنه اون یکی هم میگه ازدواج کنه کارم پیدا نکرد ول میکنه