2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی نگرانم

787 بازدید | 24 پست

من امروز تو خواب عمیق بودم مامانم تو خواب حرف زد 

یهوترسیدم پریدم از خواب تپش قلب  گرفتم میگم برا جنین اتفاقی نمیفته 

اخه حرکتیم حس نمیکنم که بفهمم حالش خوبه یا نه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چيزي نميشه منم بارداري اولم خواب بودم زلزله شد درسته جنين يه روز تكون نخورد ولي سالم و سلامت دنيا اومد

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

اگه حرکتاش کمه .یه جیز شیرین بهور به پهلوی چپ دراز بکش ...حرکت میکنه

همیشه سخت ترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق دارد ،شاکی سختی های دنیا نباش !شاید تو یهترین بازیگر خدایی ..............

اصلا نگران نباش ...هیچی نشده ‌‌..هوا گرمه اونم خوابیده   

همیشه سخت ترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق دارد ،شاکی سختی های دنیا نباش !شاید تو یهترین بازیگر خدایی ..............

سلام عزیزم..واقعا ده سال منتظر بودی???من یکساله..  اگه بخاطر عزيزانم نبود شاید از ناامیدی زیاد دست به خودکشی میزدم..

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

برا مواقعی که خانم باردار میترسه توصیه به خوردن هندوانه شده ... 

میتونی بری تو مرکز بهداشت محله خودتون پرونده تشکیل بدی گاهی بری اونجا برا چک کردن صدای قلب و دیگه نیاز نیست همیشه بری مطب

برا مواقعی که خانم باردار میترسه توصیه به خوردن هندوانه شده ...  میتونی بری تو مرکز بهداشت محل ...

نداره که از این دستگاها 

فقط در مونگاهی که مطب دکترم هست 

داره اونم هر دو روز رفتم دیگه روم نمیشه برم

بعدم هفته پیش رفتم با سونوکید ماما نتونست بفهمه دکتر با سونو شنید

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔