2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28344 بازدید | 541 پست
سر فرصت یه تاپیک در همین مورد میزنم. منم خاطره دارم از شب اول عروسی

میشه الان بگی توروخدا من آماده خنده ام

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون

شوهرمم همکارم بود کلا تو همکارا خواستگار زیاد داشتم. ولی هیشکی دلمو نلرزوند جز شوووور جان جانان. وقتی اجازه گرفت باهم حرف بزنیم یه عالمه سوال با خودش آورده بود ازم میپرسید و جلوشون یادداشت میکرد . منم هی تو دلم براش ضعف میرفتم. جالبه من هیچ سوالی ازش نداشتم.

هی میپرسید شما سوالی نداری؟   

وقتی هم که اومد خواستگاری بابام دیدش گفت سما جان از دست ندی اینو دو دستی بچسب که خییییلی آقاست.

یادش بخیر زن داداشم بعد از خواستگاری میگفت من واقعا نمیفهمم این سما مگه چی داره که این همه براش خواستگارای توپ میان اینا چشم ندارن؟!    آبجی بزرگمم فوری جواب داد چیزی داره که اونا میبینن  تو نمیبینی....خخخخخ

برام هیچ حسی شبیه تو نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستی مجازی این ریسکها رو هم داره😂😂

گیسو به قران میخواستم فرار کنم انقدر داغون بود بعد هی میگفت بازم بیا بریم بیرون منم تو دلم گفتم ارواح عمه ات حتما میام😂بعدش شماره مو از خوش شانسی گم کرد حالا خنگول فکر کن به جای ابرو داری ننه اش زنگ زد بلند بلند با لهجه غلیظ ترکی حرف میزد منم خیره به بیرون😳

منم همسرم که اومده بود خواستگاری. من تو آشپزخونه زیر ابگرم کن نشسته بودم. تنها جایی بود که دیده نمیشدم. ولی وقتی بلند میشدی مبل های روبه روت دیده میشد. هیچی دیگه بابا صدا زد دخترم یعنی اینکه چایی بیار. چشمتون روز بد نبینه بلند شدم انچنان سرم خورد به ابگرم کن که مادر شوهرم به جای من گفت اخ  هنوزم به شوهرم میگم مغزم تکون خورد بهت جواب مثبت دادم  

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
شوهرمم همکارم بود کلا تو همکارا خواستگار زیاد داشتم. ولی هیشکی دلمو نلرزوند جز شوووور جان جانان. وقت ...

😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم همسرم که اومده بود خواستگاری. من تو آشپزخونه زیر ابگرم کن نشسته بودم. تنها جایی بود که دیده نمیش ...

وااای😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیزم اگه بگم مزه ی تاپیک میره. انشاالله سر فرصت تو همین هفته تاپیک میزنم😘😘

خوب کاری میکنی

گیسو به قران میخواستم فرار کنم انقدر داغون بود بعد هی میگفت بازم بیا بریم بیرون منم تو دلم گفتم اروا ...

😂😂

بچه ها یکی از دوستام با شوهرش دو سال دوست بودن بعد مادر دوستم در جریان بود

اولین بار ک میخاستن بیان خواستگاری قرار گذاشته بودن ک هشت شب بیان بعد ساعت نه و نیم شده بود هنوز نیومده بودن

دوست مامانم برمیگرده ب دوستم میگ پاشو زنگ بزن ب وحید ببین کجا موندن پس

دوستم 😲

مامانش 😣

باباش 😐

بچه ها اینم بگم یه زمان اون اوایل که فیس اومده بود۱۵ ساله ام بود یا پسری ام نگو پیج فیک با من حرف می ...

رهای یه بار برای منم این اتفاق افتاده 

فقط لهجه نداشت خخخ

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
عزیزم اگه بگم مزه ی تاپیک میره. انشاالله سر فرصت تو همین هفته تاپیک میزنم😘😘

اوتشب که اون تایپیکو زدن خیلی سریع تا صفحه24جلو رفت اینقدر تمام خاطرات خنده دار بودن من از همه شون کپی گرفتم نشون مامان و شوهر و اینا دادم اونام کلی خندیدن

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون

بخدا تا دو روز سرم تیر میکشید. فکر کن من در حالت طبیعی نبودم ازدواج کردم  

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️