2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28344 بازدید | 541 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂حا قحط بود یه جا دیگه خیره میشدی

مثلا داشتم به حرفاش فکر میکردم و سرمو تکون میدادم ( ولی اصلا گوش نمیکردم) ولی خیره به اونجا 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

بچه ها اینم بگم یه زمان اون اوایل که فیس اومده بود۱۵ ساله ام بود یا پسری ام نگو پیج فیک با من حرف میزد منم فکر میکردم چه خوش قیافه چه مامان چه ناز😂خلاصه اخرش گفت پیج اش فیک عکس خودش اونم محو داد منم گفتم میرم سر قرار تهش اینکه خوشم نمیاد با یه پراید چپ😂یه قیافه زشت زشت زشت خدای اعتماد به سقف😂منم همین طوری میخواستم فرار کنم بماند ۱ ساعت چه طور تحمل کردم😂

بعد لهجه دهاتی نه اینکه بخوام توهین کنما حرف میزد میخواستم بالا بیارم 😂

مثلا داشتم به حرفاش فکر میکردم و سرمو تکون میدادم ( ولی اصلا گوش نمیکردم) ولی خیره به اونجا 

😂😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه شب یه خانمی تایپیک زده بود جلو شوهرش آژیرش دراومده بود اونشبم من خیلی خندیدم اگه دارید تعریف کنید خیلی باحاله به این زودی تایپیک نمیترکه

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون
بچه ها اینم بگم یه زمان اون اوایل که فیس اومده بود۱۵ ساله ام بود یا پسری ام نگو پیج فیک با من حرب می ...

دوستی مجازی این ریسکها رو هم داره😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یه شب یه خانمی تایپیک زده بود جلو شوهرش آژیرش دراومده بود اونشبم من خیلی خندیدم اگه دارید تعریف کنید ...

😆😆😆

یه شب یه خانمی تایپیک زده بود جلو شوهرش آژیرش دراومده بود اونشبم من خیلی خندیدم اگه دارید تعریف کنید ...

سر فرصت یه تاپیک در همین مورد میزنم. منم خاطره دارم از شب اول عروسی

سر فرصت یه تاپیک در همین مورد میزنم. منم خاطره دارم از شب اول عروسی

خدا خیرت بده.تاپیکت واقعن شاد بود .💕😍😘👍

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤
😂😂😂😂

هنوز که هنوره بهش فکر میکنمو میخندم  کاهی وقت ها هم به حالت شک میرم میگم این چه کاری بود واقعا، فکر کنید طرف جلوتون نشسته هی سرتون رو تکون میدید و  به اونجاش خیره باشید

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤