2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28344 بازدید | 541 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یکی از دوستام با شوهرش دو سال دوست بودن بعد مادر دوستم در جریان بود اولین بار ک میخاستن بیان ...

وای چه ضایع😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
😂😂

گیسو جان من یه بار قطع دسترسی شدم نمیدونم چرا خرف بدی هم نزدم جطور میشه با نی نی یار حرف زد ببخشه؟

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون
تو رو خدا همیشه از این تاپیکا بزنید روحمون شاد شه😀 از بس داستان مادر شوهر خواهر شوهر و جاری دیدم حا ...

اره😷😷😷

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

همزمان با شوووور جان برادر یکی از خانم دکترهای محل کارمم خواستگارم بود. بعد یادم داشتیم همزمان هر دوخواستگاری رو مدیریت میکردیم. شووور جان فهمید دلخور شد گفت شما نظرتون راجع به من چیه؟ من که نظرم مثبت و میخوام ازدواج کنیم. گفتم منم نظرم مثبت. 

بعد گفت پس چرا به فلان آقا هم اجازه خواستگاری دادید؟ منم ساده گفتم خب معلوم نبود این بشه یا نه!!!! 

بیچاره من فک میکردم این بشر با این قد و هیکل و قیافه و وجنات و سکنات یه خرده باهام معاشرت کنه منصرف میشه. نگو اونم نگران  بوده من خوشم نیاد. الانم تعریف میکنم انگار دارن تو دلم قند آب میکنن. دلم میخواد برم بچلونمش عجقمو....،        

برام هیچ حسی شبیه تو نیست 
گیسو جان من یه بار قطع دسترسی شدم نمیدونم چرا خرف بدی هم نزدم جطور میشه با نی نی یار حرف زد ببخشه؟

تاپیک بزن واسش عزیزم😍

بچه ها یه سوال...ببخشید وسط این بحث شیرین...تو ورژن جدید سایت راهی هست بتکنیم تاپیکای کاربرا رو ببین ...

اره عزیزم، بزن رو اسم همون کاربری که میخوای تاپیکاشو ببینی، بعد برو توی درباره من و بعدش هم تبادل نظرات رو بزنی همشون میان 

همزمان با شوووور جان برادر یکی از خانم دکترهای محل کارمم خواستگارم بود. بعد یادم داشتیم همزمان هر دو ...

خوشبخت باشی گلم😍

بچه ها من برا کار بجایی دعوت شدن روز اول همسر مدیرمون که اونجا بودن از من خوشش اوند برا پسر خواهر شوهرش همون روز خواهر شوهر اومد منو دید خلاصه شروع کردن برا خواستگاری اینا از قضا پسره هم اون روز اومد برا کاری محل کار من منم دیدیمش چه عرض کنم رضازاده بود هیکلش منم از پسره خوشم نمیاد اینام ول کن نیستن منم بخاطر شغلم نمیتونم چیزی بگم منو دعوت میکنن مهمونی خونوادگیاشون این ور اون ور منم خیلی ظریف هستم عین باربی فک کنید یه باربی با یکی عین رضازاده پسره بخاطر من میاد محل کار موقع صبحانه خوردن و ناهار خوردن که توو محل کار بهم وعده های غذایی میدادن برا منو سفارشی میدن چه غذاهایی چه چلو برگهایی چه باقلا پلو ماهیچه ای بخدا منم اصلا هیچی نمیگم که جوابم رده پسره برا من شکلات خارجی میخره میاره وای چه لاوی میترکونه منم هر روز بیشتر از قبل از پسره بدم میاد شمارمو داشت چه پی ام های میده از من دعوت میکنه بربم کافی شاپ و ...به عکسای پروفایلم نظر عاشقانه میده بچه ها منم جیکم در نمیاد اصلا توو اون مجموعه به اون بزرگی چه احترامی برا من قایلن که قرار من عروس خواهر مدیر بشم خلاصه انصافا برام کم نذاشتن که قرار شد مامانش زنگ بزنه بیان خواستگاری رسمی ای خدا منم نمیتونم هیچی بگم خلاصه زنگ زدن منم مامانم اینا راضی میگن کی بهتر از اینا که سرشناس شهرمونن بالاخره من نه گذاشتم نه برداشتم خودم به اینا جواب رد دادام گفتم مامان میگه شغل پسره آزاده ای خدا چشم تون روز بد نبینه از اون روز به بعد من توو محل کارم حسرت یه لقمه نون پنیر داشتم اینا بمن غذا نمیدن محل ننیزارن قرار بود بیمه بشم نکردن از عرش به فرش افتادم ..هنوزم از کارای پسره چندشم میاد چه پیامها میداد وای خدا

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...
بچه ها چند سال پیش یبار واسه دختر خالم خواستگار اومده بود بعد خالم ظرف میوه رو داد ب من گفت از بزرگت ...

وای راپانزل چقدر خندیدم چرا اینقدر پیچیدش کرده بودی

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤