2777
2789

خیلی ناراحتم میکنه ینی تو عمق خواب نگران دستامم و میگم نکنه فلج شدم. مجبورم تکون بدم یا بیدار بشم کلا😕چاقم هستم. توانایی لاغر کردنم دارم حتی یه کیلو

خونت غلیظ احتمالا

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مشکلو دارم بخاطر کمبود ویتامین Dهست حتما آزمایش بده 

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙
تو ازمایش خون غلظت معلوم نمیشه؟ قبلا دادم ولی فکر کنم غلظت نداشت

معلوم میشه. 

پ کلسترولت بالاس

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....