2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنم پ

فعلا خارجی بده اونا خوشمزس لیپوزوفر فورت بده تا بزرگتر شه با ایرانی هر دو رد با هم بده چون خارجیا زیاد جذب منمیشه پسر منم همینه حالا طفلک اون میخورد ولی دندوناشم سیاه کرده بود تا ۳ سالش شد قرص خوردن یاد گرفت دیگه قرص میدم 

خارجیا جذب نمیشه فایده نداره

چرا من از داروخونه گرفتم پسرش الان میتونه میوه بخوره بعد قطره بهش پرتقال یا گوجه فرنگی بده

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

چرا فروزومال نمیگیری اصلا مزه بدی نمیده دندوناش رو هم سیاه نمیکنه

من اصلا از بهداشت قطره نمیگیرم همیشه دکتر با مارکای مختلف میده ولی هیچ کدومو نخورد

خوشبخت ترین بدبختم 
فعلا خارجی بده اونا خوشمزس لیپوزوفر فورت بده تا بزرگتر شه با ایرانی هر دو رد با هم بده چون خارجیا زی ...

هیچ‌مدلشو‌نمیخوره از ته گلوشم حتی بالا میاره

خوشبخت ترین بدبختم 
من اصلا از بهداشت قطره نمیگیرم همیشه دکتر با مارکای مختلف میده ولی هیچ کدومو نخورد

این خیلی خوبه بهش پسته خام و عدسی و چهاشیره بده خیلی خیلی خوبه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴