2777
2789
عنوان

کارما راسته؟

96 بازدید | 12 پست

سلام من الان متاهلم یه فرزند هم دارم .تعریف از خودم نباشه هیچی کم ندارم.قبلا نامزد یکی از پسرهای فامیل بودم ک با بی رحمی تمام نامزدی چند سالمونو به خاطر یه دختر پول دار بهم زدتمام بزرگای فامیل واسطه شدن از خر شیطون پایین نیومد و گفت الا بلا من این دختر و نمیخام و هزار جور بهونه الکی .جالبه همون هفته ک با من بهم زد پنج شنبه اش با دختر دلخواهش عقد کرد.همه می‌گفتن پاشو میخوره و.....منم برای فرار از حرف مردم براولین خواستگار جواب مثبت دادم .متاسفانه چون فامیلمه نمیتونم فراموشش کنم خواه و ناخواه جلوی چشامه. الان هم خودش هم خانمش پیشرفت کردن و....بچه های خوب و...همه جوره از من جلوی .آخه این چ عدالتی‌ها.ی کم دلداریم بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال 

زندگیتو بکن از رو ظاهر نمیش گف خوشبخته یا ن

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

از ماشین و خونه و زندگی و پیج عاشقانشون 

پیجشو دنبال نکن زندگیتو باهاش مقایسه نکن اون موقع تازه نعمت های زندگیه خودتو میبینی

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍