2777
2789
خودم اینجوری نبودم که بچه م هم اینجوری بشه شخصیت ها متفاوته 

جالبه 

به جای اینکه خود پدرو مادربه این چیزا فکر کنن

ملت میان تصمیم میگیرن که بچت کجا بره چه کلاسی بره 

مگه باید همه کلاس برن 

مگه باید همه غیر انتفاعی بخونن 

و بازم همین هم باید خود طرف تصمیم بگیره

الان زمونه فرق داره.با گذشته قیاس نکن.تو رو خدا به بچه ظلم نکنید اونم تو ایران با این همه مشکلات.اگه ...

بچه ها همه مثل هم نیستن    به نظرم بیشتر   پدر مادرا  حساسن ودنبال رقابتن با بقیه  بچه رو هم اسیر میکنن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی میشه👌👌👌ولی من هرچندتا ک قسمت شد و خدا خواست میخوام همونی باشه ک خدا برام خواسته .خیلی دختر د ...

من برای پسرهام به شوهرم یکماه گیاه کاسنی دم کرده دادم پسرشدن

خود خانم بخوره دخترمیشه 

البته به اذن الله

من هم ان شالله خودم میخورم برا چهارمیم که بشن دوتا دوتا برابر

سلام عزیزم خداحفظشون کنه تلاشی هم‌کردی برای اینکه دختربشه؟

فدات   آره من سه ماه رژیم دختردار شدن گرفته بودم باید ۶ ماه میشد سه ماه شد ناخواسته باردار شدم  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
تو قاعدگی چند روز اول حمام نرو موقا ظرف شستن پیشبند ببند اگه طبعت گرمه میل جنسیت زیاده مثلا یه پما ...

ممنون گلم از وقتی ک گذاشتی 

من سیکل پریودی هام ۳۰ روزس اما گاهی پیش میاد ی روز تا دوروز عقب میوفته همش رو مخمه ک حتما مشکلی دارم 

M I s🤍
فدا سرت .. مگه مهمه چه رفتاری دارند بچسب به خودت و بچت و به خودت برس . برات صلوات فرستادم ...

ممنون گلم از دعای خیرت 

چشم حتما اتفاقا دخترم خیلی خوشگله چشای درشت پیاله رنگی رنگ پوستش سفید از خدامه شبیه دخترم بشه میگم اگه یه موقع قیافش معمولی بشه دختر بشه مقایسش میکنن

ای جانم . حتما حکمتی بوده  اگه شرایطشو داری فکر می‌کنی می‌تونی از پسش بر بیای اقدام کن فقط ژن ...

مشکل اینجاست رماتیسم دارم اصلانمیتونم سردی بخورم توان بدنی یه بچه دیگه هم ندارم ۳۹ سالمه اینم خیییلی توبارداری اذیت شدم ولی نمیدونم چطوری یه خانمه تومطب بامن بارداربود رماتیسم داشت مثل من ولی بچه هاش دختربودن اصلاهنگ کردم این که سنم هم بالارفته چون برای بچه اولم هفت سال طول کشیدتابارداربشم همه راههارورفتم اخرشم طبیعی شد

چرا نمیگی؟

رو اعصابه

انرژی منفیه

هیچ کمکی نمیکنه فقط حرف منفی میزنه

اگه لااقل کمک میکرد میگفتم حالا طوری تیست

حتی برای زایمان سومم نیومد بچه سه ماهش بود که اومد دیدش

قاطی داره زبون بسته بیمار روحیه

مشکل اینجاست رماتیسم دارم اصلانمیتونم سردی بخورم توان بدنی یه بچه دیگه هم ندارم ۳۹ سالمه اینم خیییلی ...

پس سلامتی خودت واجب تره گلم 😘

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡