2777
2789
عنوان

قبل و بعد از آی وی اف چیا بخوریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 91309 بازدید | 39 پست
عزیزم سلام. خوبی؟ میگم بعد ای وی اف چ توصیه غذایی داری؟  چی بخورم چی نخورم

تاپیکمم رو بخونید از  اول تا زایمانم رو نوشتم اونجا کامل توضیح دادگ

مسیر بارداری مسیری سخت و لذت بخشه و چه زیباست که این تجربیات رو با یکدیگر به اشتراک بگذاریم           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وبلاگ منو بخون.‌پست مرداد۹۵ ادرسش تو امضامه نوشتم چه کارایی کردم کلی تحقیق کرده بودم و این کارا ر ...

سلام عزیزم

میشه لطفا اطلاعات و تحقیقاتون رو در اختیار من هم بزارید؟

من یکبار آی وی اف ناموفق داشتم

سلام عزیزم میشه لطفا اطلاعات و تحقیقاتون رو در اختیار من هم بزارید؟ من یکبار آی وی اف ناموفق داشتم

عزیزم وبلاگمو بخون من الان خیلی یادم نیست

Entezareman66.blogfa.com

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

سلام من یه بار انجام دادم خدارو شکر گرفت الان دوباره انجام دادم سر اولی تا دوماه استراحت کردم اما این یکی نشد همش میترسم مشکلی پیش بیاد توی غذا هم زعفران ریخته بودم یادم نبود یه کم میترسم 

وبلاگ منو بخون.‌پست مرداد۹۵ادرسش تو امضامهنوشتم چه کارایی کردمکلی تحقیق کرده بودم و این کارا رو انجا ...

من نمیتونم به اطلاعات شما دسترسی پیدا کنم از کجا باید بخونم وبلاگتونو؟ میشه راهنمایی کنید ممنون