2777
2789

دیروز سوار اتوبوس شده بودم 

بعد یه خانم مسنی با دوتا دختراش عصا به دست اومد سوار شد دختراش بدون توجه بهش رفتن نشستن ...

انقد ناتوان بود حتی نمی‌دونست بیاد سوار اتوبوس بشه 

از جام بلند شدم رفتم دستشو گرفتم کمکش کردم بیاد سوار بشه ... جامم بهش دادم 

برگشت با لحن بد و طلبکارانه یی گفت خیلی دستمو کشیدی دستم درد گرفت کاش کمکم نمیکردی چشم غره هم بهم رفت خیلی با صدای بلندی داشت میگفت 

خیلی خجالت کشیدم 🥲😶

بخدا کاسه داغ تر از آش نشدم فقط خواستم بهش کمک کنم دختراشم قضاوت نکردم 

انقد پشیمون شدم با خودم گفتم کاش کمک نمیکردم 

بعد همش داشت بلند بلند میگفت من حتی به مقصدمم نرسیده بودم انقد خجالت کشيدم ایستگاه بعد پیاده شدم 

به نظرتون کار بدی کردم ...

اصلا دیگه نمیخوام به کسی خوبی کنم 🤦‍♀️

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا نیست خیر بوده ناراحت نباش❤️

شاید از دختراش خجالت کشیده یا آنقدر تو زندگی ش غم دیده پره

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️

کار بدی نکردی 

متاسفانه به پستت ادم درستی نخورد 

من جات بودم 

میگم تشکر لازم نیست 

حداقل حرمت محبت سرتون بشه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

عزیزم خدا خیرتون بده

شما کار درستی کردین، ولی متأسفانه....

تو نیکی میکن و در دجله انداز

که ایزد در بیابانت دهد باز

ان شاءالله یه جای خیییلی خوب جواب این کار خوبتونو بگیرید

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
نکن تروخدا خوبی کردن تو این جماعت یعنی داری بهش میگی میتونی باهام مثل سگ هار رفتار کنی والا

به خدا انقد بهم با حرفاش بی احترامی کرد 

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️

نمونه ی بارز پیر بیشعور

کاش دیگه نگن به هر بزرگتری صرف بزرگتر بودنش باید احترام گذاشت

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

نیتت مهمه و مهم اینه که خدا ببینه 

و اینکه حتما اخلاقش این بوده که دخترش هم کمکش نکردن نمیدونم

شما همچنان خوش قلب باش و وقتی کمک میکنی توقع تشکر نداشته باش یعنی به قصد تشکر کردن ازت اینکارونکن

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺