2777
2789
عنوان

❓با این آدم ازدواج میکنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 45 پست
پس ب همون نسبت اکثر دخترام دارن وااایییی ی دغدغه ب دغدغه هام اضافه شد

دخترا فکر نکنم ولی اکثر پسرا تو دوران مجردی دارن دخترا بخاطر حیایی که دارن احتمالا آمار کمتره

🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فامیل خودش یه مدت خیلی طولانی با هم رابطه جنسی داشتن 

بیخیالش شو 

به خودت رحم کن 

وقتی تو زندگی دعواتون بشه خواه یا ناخواه به اون خانم فکر میکنی چون دیدیش و میشناسیش بزرگترین دردت میشه اون خانم 

ولی اگر ندیده بودیش بهت میگفتم به درک الان همه رابطه دارن 

الان میگی مهم نیس ولی همیشه روی قلبت میشه یه زخم

بیخیالش شو  به خودت رحم کن  وقتی تو زندگی دعواتون بشه خواه یا ناخواه به اون خانم فکر میک ...

من خودم تن نمیدم به همچین رابطه ای میخواستم نظر بقیه رو هم بدونم من یه تجربه خیلی تلخ این مدلی داشتم که رابطه جنسی نبود البته شوهرم یکی از فامیلاشو میخواست بهش ندادن من اینو بعد ازدواج فهمیدم و متوجه شدم شوهرم اونو میخواد هنوز یروز وقتی حالم خیلی خراب بود سر این موضوع گفت عشق چی عاشقی چیه اون لحظه انگار زیر آوار مونده بودم تو دلم خالی شد من با امید و آرزو اومده بودم تو اون خونه مریض شدم مشکل عصبی پیدا کردم 

🤍
ن اون مهم نیس فاحشه و اینا🤣

تازه اینا که رابطه های پر خطر هستن طرف میبینی یهو ایدز و زگیل و عفونت و هر کوفت و زهرماری که مریضی جنسی روش باشه میگیره خبر نداره به همسر آینده انتقال میده 

🤍
ن صرفا چون دوسش نداشته😅

والا همین امروز یه دوربین مخفی از یه فاحشه دیدم می‌گفت از موقعی اومدم تو این کار خواستگار پیدا کردم خیلی از

کسایی که باهاش رابطه داشتن عاشقش میشن و میگن توبه کن بیا فقط با خودمون 😂😂😂کلا اصلا بیخیال این قضیه شو 

🤍
والا همین امروز یه دوربین مخفی از یه فاحشه دیدم می‌گفت از موقعی اومدم تو این کار خواستگار پیدا کردم ...

ن خب چون رابطه ادمو وابسته میکنه

و کسایی ک زخم میخورن یعدش با این رابطه برقرار میکنن ی وابستگی زودگذره😂😂😂

خودمم ی شنبده بودم ۴تا دوست میکی میگیرن سومی ک میره تو عاشقش میشه میگ دیگ نمیزارم بهش دست بزنید هیچکدومتون ازدواجم میکنن میرن از اونجا😂

وای دغدغه هام زیادو زیادتر شدن😂😂😂😂

آغوش تو غربتم را وطن:)))))

ن خب چون رابطه ادمو وابسته میکنه و کسایی ک زخم میخورن یعدش با این رابطه برقرار میکنن ی وابستگی زودگ ...

چه رومانتیک عین فیلمای هندی شد 😂😂😢 هاهاهاهاییییییی هوهوهااااییی

🤍
چه رومانتیک عین فیلمای هندی شد 😂😂😢 هاهاهاهاییییییی هوهوهااااییی

۹۹/۹درصد طلاق میگیرن

چون معمولا دخترا ذاتشون تغیر نمیکنه یا مردا پشیمون میشن یا هی مرده ب روش میاره

آغوش تو غربتم را وطن:)))))