2777
2789

دختر عمم ترن س ftm هست ،هنوز عمل نکرده ، به تازگی متوجه شدیم ، و لباس مردونه میپوشه ، قرار هست یه مهمونی بریم برای اولین بار در ظاهر جدیدش ببینمش 

نمیدونیم چکار کنیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری نکن عادی باش چیز عجیبی نیست

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

اصلا ضایه بازی در نیارین مثل یه آدم معمولی انگار از اول همون جنسیت رو داشته و گذشتش رو بهش یادآوری نکنید

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

خوب اون الان پسره ، ما رسم داریم مردای فامیل با هم دست میدن و روبوسی میکنن ، باید مردا باهاش دست بدن ...

باید وجود نداره ولی درستش اینه که از الان باهاش مثل مرد رفتار بشه و بعدا که عمل کرد براش عادی شده باشه البته بازم بستگی به فامیلتون داره که درکی از این موضوع دارن یا نه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑