2777
2789
حالا خوبه دست خالی نیومدند هفت نفر آدم یه گوسفند رو یه هفته ای می‌خورید؟     برای کار ...

دست خالی نیومدن ولی خودشون خوردن ایشون باید جبران کنن بعدا برای خواهر شوهر و مادر شوهر..چشم روشنی اوردن خودشون خوردن باز پسفردا همینقدر از پسر و عروس توقع چشم روشنی دارن چه بسا بیشتر هم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی اسی یارو دیدن خونت گوسفند میلیونس اورده اون یکی ام ۳ تومن داده  بنظرت قدر نشناسی نیس،

قدر شناسی چی بابا از دماغش دراوردن که تازه باید براشون جبران هم بکنه حتما یه وعده بره خونه خواهر شوهر سه تومن بده و بیاد.. قدر شناسی زمانی بود که یه وعده میموندن نهایت دوروز نه بیست روز😱

یکی بیست روز خونت تلپ شه دست به سیاه و سفید نزنه ده ملیون هم بیاره حتی ببینم اونوقت شما قدر شناسی مگه ادم انقدر ذیگه گشنس؟ همون یه تومن و گوسفند رو هم تازه خودشون خوردن جه نفعی داره واسه استار تر جز خستگی و خر حمالی مهمون داری اونم با دوتا بچه

عزیز من چرا فتنه میندازین. یارو اینهمه کادو اورده

همون یارو با عهد و عیالش تا مثقال آخر گوشت رو نخوره ول کن نیست. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

قدر شناسی چی بابا از دماغش دراوردن که تازه باید براشون جبران هم بکنه حتما یه وعده بره خونه خواهر شوه ...

گوسفنده رو درسته بپزن ولیمه بدن قال قضیه کنده بشه 😄😄😄😄😄

ما هم از اینا داریم،با این تفاوت که برادر شوهرمم بود و پدرشوهر،و اینکه خودمون پول فرستادیم از شهرستا ...

تو شهر خودتون به شقه گوشت پیدا نمیشه که دادین نخورده ها براتون بخرن

شما ها چند وقت یک‌بار خانواده شوهر میان خونتون ؟

مام سرهمینا دعوا داریم انقد روانی شدم دلم میخواد بزارم برم از ترس همش خونه مادرشوهرمم تا میام میبینم پشت سرم زنگ میزنم ک‌بیان حتی ساعت ۱۱شب

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو شهر خودتون به شقه گوشت پیدا نمیشه که دادین نخورده ها براتون بخرن

گفتیم واسه دهات سالمتره،هر کی میاد سفارش میکنیم گوشت و پنیر و کره و عسل سالم واسمون بگیره،واسه اینجا همون گرونه هم آشغال🥲

👨‍👩‍👧
گفتیم واسه دهات سالمتره،هر کی میاد سفارش میکنیم گوشت و پنیر و کره و عسل سالم واسمون بگیره،واسه اینجا ...

دیگه گوشت گوشته حالا درسته به جاها واقعا طعمش فرق داره وای بهتره اشغال بخورین تا بدین به به مشت گداگشنه البته بلانست شما