اصلا ابدا کمک نمیکنن مطلقا حتی یک لیوان سال گذشته سه چهار تا ده روز بیست روز خونم بودن دیگه سیرم خسته ام ازشون از خستگی زیاد خستم ها واقعا وحشتناکه یه بچه مدرسه ای دارم یه دو ساله حالا ما خونه خریدیم دیدن خونمون مادرشوهر گوسفند آورد کشت که من امروز بیشترشو کباب کردم بقیه هم مطمئنم توی این یک هفته خورده میشه چهار نفرن خواهر شوهرم ۳ تومن دیدن داد حالا مثلا میرفتن چی میشد ما اینو تو این قرض و قوله ی کمر شکن خونه خریدن میزدیم زخم زندگی نه خرج خودشون کنیم 😏 بدم میاد در حد مرگ ازشون
عزیزم دورش نیست میدونی فقط این گوشت که نیست برنجه روغنه ربه میوس من الان پسرم فردا امتحان داره اصلا هر کاری میکنم نمیره بخونه صبح صبحانه میخوان سر وقت روزی چهار بار چایی میخوان جون آدم در میره از خستگی
منم همینطور ولی شوهرمم میشینه ها خودم رو غریب گیر میارن خواهر 😔
دیگه پسر و پدر خواهر و برادر نداره آدم باید حد نگه داره تو این گرونی حالا بُعد مالی هیچ آدم باید به خودش تکون بده کمک کنه یعنی چی یک نفر له و داغون بشه بقیه بشینن بخورند بخدا اگر خود شما دو روز تحمل کنی
خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا اون گوسفند و واسه شکم خودشون خزیدن الکی زدن به اسم کادو خونه شما اون سه تومنم پول خوراک یک هفته شون کلا اومدن تفریح اونم با اشپز ۲۴ ساعته و خدمات دهی
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
خواهرشوهرای من بشددت تنبل اززیرکاردررو خودخواه هستن حالا یه جاری اومده قشششنگ حالشون میگیره قشنگاااااهرچندخوداون جاریه هم انرژی منفی هستش و کسی خوششون نمیادازش ولی همینکه حال اینارومیگیره خوبه
منکه بیشتر از یه وعده ی نمیتونم مهمون داری کنم ،هم خسته میشم هم نظم زندگیم به هم میریزه .کلا چه معنی داره چند نفر برن خونه ی کسی یه هفته بمونن مگه هتله؟