2777
2789
چی بگم والا پس حق با شماست

عزیزم دورش نیست میدونی فقط این گوشت که نیست برنجه روغنه ربه میوس من الان پسرم فردا امتحان داره اصلا هر کاری میکنم نمیره بخونه صبح صبحانه می‌خوان سر وقت روزی چهار بار چایی می‌خوان جون آدم در میره از خستگی 

منم همینطور ولی شوهرمم میشینه ها خودم رو غریب گیر میارن خواهر 😔

دیگه پسر و پدر خواهر و برادر نداره آدم باید حد نگه داره تو این گرونی حالا بُعد مالی هیچ آدم باید به خودش تکون بده کمک کنه یعنی چی یک نفر له و داغون بشه بقیه بشینن بخورند بخدا اگر خود شما دو روز تحمل کنی 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه پسر و پدر خواهر و برادر نداره آدم باید حد نگه داره تو این گرونی حالا بُعد مالی هیچ آدم باید به ...

ب خدا افسردگی خیلی حادی دارم فقط خودم اینو می‌دونم چقدر اوضاعم وخیمه خیلی خیلی حال روخیم داغونه

حاضرم از دست این همه مهمون داری طلاق بگیرم 

والا اون گوسفند و واسه شکم خودشون خزیدن الکی زدن به اسم کادو خونه شما اون سه تومنم پول خوراک یک هفته شون کلا اومدن تفریح اونم با اشپز ۲۴ ساعته و خدمات دهی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
وایی اسی یارو دیدن خونت گوسفند میلیونس اورده اون یکی ام ۳ تومن داده  بنظرت قدر نشناسی نیس،

والا من به فرض محال کسی  برام 10 تا گوسفند هم بیاره حاضر نیستم قبول کنم اینهمه خونه م بمونن و زحمت درست کنن

نه گوسفند کسیو خواستیم نه زحمتشونو

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ب خدا افسردگی خیلی حادی دارم فقط خودم اینو می‌دونم چقدر اوضاعم وخیمه خیلی خیلی حال روخیم داغونه

میفهمم چی میگی عزیزم 

خدا کمکت کنه 

نمک بریز تو کفشش ن بلکه بلند شن برن 

بخدا که حق الناسه

شما هم زیاد سرویس نده استراحت کن 

چای خواستن بگو خواهرشوهر پاشو یه سینی بریز 0ای تو خوردن داره 😬

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

خواهرشوهرای من بشددت تنبل اززیرکاردررو خودخواه هستن حالا یه جاری اومده قشششنگ حالشون میگیره قشنگاااااهرچندخوداون جاریه هم انرژی منفی هستش و کسی خوششون نمیادازش ولی همینکه حال اینارومیگیره خوبه 

ما ک بدون دعوت خونه داداشمون نمی ریم  اونم سالی یکی دو بار  یک وعده  اگ ش ...

ما هم برادرم شهر دیگس اونا بیشتر میان ،ما پارسال بعد ۳ سال بعد عید یه شب رفتیم اونم بسکه گله کردن.میگیم زیاد مزاحم نشین اونا میان میبینیمشون