2777
2789

حق داری

ولی اگه بهت بگم پدرشوهر من دست تو جیبش نکرد و حتی یه هزاری هم نداد باورت میشه؟! اومد خونمون شام خورد و رفت یه جعبه شیرینی هم نیورد...

زیر پای ما که عروس دوماد بودیم یه ده تومنی صدقه نذاشتن!! گوسفند و مرغ و خروس که جای خود داره... 

تازه من برای خونه نویی گوسفند گرفته بودم پدرشوهرم دنبالش بود که بلند کنه منم داغشو گذاشتم رو دلش وقتی خودمون تنها شدبم قوربونی کردیم و برای اونا هم مثل بقیه یه تیکه بردیم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا میگن چون خوب گوسفند گرونه وسه تومن هم نقد دادیم

حق رو به خودشون میدن که بمونن

و میگن ما که خرج خودمون آوردیم😶‍🌫️

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

در برابر مشکلاتی ک با خانواده شوهرت داری شوهرتم بی تقصیر نیست حتما کمکتم نمیکنه هیچ میگه اونا وظیفه ای ندارن ک کمکت کنن حالا یبار بااحترام ب خواهرش یا مادرش بگه یه کمکی در حد توانشون بکنن زمین ب آسمون نمیاد

من دوساله  خونه خریدم خواهر شوهرم ی جعبه شیرینی آورد  یکیشون ۴۰۰داد یکیشون هم نیومده اصل ...

یکیشون امد چیزی نداد 

یکیشون نیومد دو تا مجرد هستن😅

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
میشه نظر بزارید من نشون شوهرم بدم توی این ده سال هرگز درکم‌نکرده

اینجور مواقع من قیافم انقدر خسته و عصبیه که همسرم خودش میفهمه،بلند میشه واسه پذیرایی و ظرف شستن یا اینکه به دختر خواهرشوهرم میگه پاشو کمک زن دایی خسته شده از صبح سرپاس

👨‍👩‍👧
شما ها چند وقت یک‌بار خانواده شوهر میان خونتون ؟

سالی نهایت دوبار برای وعده غذایی،که از دوروز قبل دعوت میکنم

شایدم به ندرت،یکی دوبار،شب نشینی

اونم یکساعت قبل خبر میدن،از هشت شب تا یازده اینا

ماهم همینیم

کلا خانوادتن اهل مزاحمت نیستیم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
احتمالا میگن چون خوب گوسفند گرونه وسه تومن هم نقد دادیم حق رو به خودشون میدن که بمونن و میگن ما که ...

اره خب خرج خودشون ولی میدونی قرض گردن ما میاد باید پس بدیم دیدن بچه خواهر شوهر یا خونه خریدنش مادر شوهرم همین امروز می‌گفت پارچه لباسی برام بخرید 😐

مال شما که با باشعورن گوسفند و پول اوردن مال ما میان حداقلللل۲ماه اینجان فقطم گوشت و مرع میخورن ی هزارتومنیم نمیارن باید برای انواع درد داشته و نداشته هم حداقل۳تا دکتر ببریمشون

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

شما ها چند وقت یک‌بار خانواده شوهر میان خونتون ؟

۱۳ ساله فقط در حد سر زدن برا شام و نهار سالهاس نیومدن نزدیکیم پیاده ۵ دقیقه

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲