2777
2789
عنوان

برای افزایش شیر مادر

64 بازدید | 12 پست

چه چیزی رو پیشنهاد میکنید ؟ 

من این ساعتا دیگه شیرم خیلی کم میشه 

مجبور شدم شیر خشک هم به بچه ام بدم 

قرص شیرافزا هم میخورم ولی اصلا سینه اس مثل اون روزای اول سنگین نمیشه 

نوزادم همش ولع شیر داره 🥲

سالاد کاهو، پلو کته با کره ، آبگوشت یعنی آبش مرتب بخوری ، 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

برو بهداشت اونجا بهت میگن چی بخوری شیرت زیاد شه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بهداشت اونجا بهت میگن چی بخوری شیرت زیاد شه

من بهداشت نمیبرم بچه امو 

دکترم گفت همه چی به جز سبزی و لوبیا قرمز و بادمجون و سیر و پیاز بخور 

تغذیه ام خوبه ولی شیرم کمه 

ممنونم کاهو دل درد نمیاره برای بچه؟ 

نه اگر تغذیه تون طی روز خوب باشه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
من بهداشت نمیبرم بچه امو  دکترم گفت همه چی به جز سبزی و لوبیا قرمز و بادمجون و سیر و پیاز بخور ...

ببخشید پس واکسناشو کجا میزنی؟

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

من فقط غربالگری رو رفتم‌بهداشت برای چکاپ و واکسن تحت نظر پزشک اتجام میشه 

آهان مرسی که جواب دادی چون من فکر میکردم واکسن و فقط تو بهداشت میزنن